Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év után szét mentünk mert babát akartunk és nem jött össze, külön költöztünk 2 hónapja most meg bezzeg 6 hetes terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Azért költözött el mert azt mondta hogy több időt nem akar már várni családot akar.2024. júl. 27. 13:53
21/27 A kérdező kommentje:
#20 utoljára 1 hónapja amikor le jött hozzám vidékre és itt aludt.
Aznap amikor el ment, akkor tudtam meg de előtte 1 hete is mondta hogy neki ez nem jó.
2024. júl. 27. 20:38
22/27 anonim válasza:
Ha két hónapja szakított veled és elköltözött, ahogy a kérdésben írtad, akkor hogy történt, hogy egy hónappal később újra szexeltetek?
Ne érts félre, nem kötekedésből kérdezem, csak kíváncsiságból, mert ha beleképzelem magam ebbe a helyzetbe, egy szakításba ilyen indoklással a férfi részéről, akkor nagyon nehéz elképzelni, hogy szeretkezni akarjak vele ezek után, vagy bármilyen formában érzelmileg, fizikailag vágyjak a közelségére.
Tudja már, hogy gyereket vársz?
23/27 anonim válasza:
22, attól még lehet szexelni, ha már külön élnek.. Szakítás után én is szexeltem az exeimmel, nincs ebben semmi különös, nem egy vadidegen, pedig az emberek sokszor idegenekkel kezdenek szexkapcsolatba, ami ha belegondolunk sokkal furcsább.
24/27 anonim válasza:
#23 nekem az a furcsább, ha szakítás után járnak össze. Akkor már minek? Én ha valakivel szétmentem, akkor annak vége lett és kész, nem néztünk hátra. Ez ilyen akaratgyenge emberek szokása lehet, akik nem tudják, mit akarnak, vagy annyira félnek egyedül lenni, hogy még az exről se tudnak leakadni.
25/27 anonim válasza:
Fúj ha nálam szakítás van én nem tudok többet velük szexelni egyszerűen undorodom tőlük. Amúgy meg a helyedben kérdező én szólnék neki de csak azért hogy tudja lesz egy gyereke de vissza már nem fogadnám az életembe. Ezek szerint neki csak egy gyerek kellett és téged egyáltalán nem szeretett eléggé.
26/27 anonim válasza:
Hány éves vagy, kedves kérdező és hol laksz?
27/27 anonim válasza:
Először is szerintem tedd le a cigit, ha már terhes vagy. Meg akarod tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!