Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel ezt?
Egy nárcisztikussal volt kapcsolatom. (100 % az, ezt utólag mások is mondták, mert velük is hasonlóan viselkedett mint velem) Megkaptam a szerelem bombázást (drága külföldi utazásra vitt) rengeteg figyelmet, törődést. A szeretetnek/szerelemnek egyértelmű jeleit mutatta. A
baj akkor kezdődött, amikor egy kisebb dolog miatt vita alakult ki köztünk. Én nem támadok, hanem kérdezek, és érvelek. Ő teljesen figyelmen kívül hagyta az én szempontom, logikátlanságokat mondott, majd önsajnálatba kezdett. A problémáról elterelte a figyelmet az ő érzéseire, sőt csenddel büntetett. Ez az eset újra bekövetkezett, mert éreztem hogy megváltozik velem szemben, az érzelmi odafordulásaimat sem viszonozta, és figyelmen kívül hagyott.Ekkor éreztem hogy vmi nem stimmel, és megkérdeztem mit érez irántam? A válaszán lefagytam, sokkot kaptam. Sosem volt szerelmes belém, de szeret úgy mint a többi embert, csak máshogy. Nem
tudom én vagyok-e túl érzékeny, de nekem ez a válasz felkavaró volt, és kértem mondja meg mi az a máshogy? Erre rám támadt hogy ő csak őszinte volt, és ha én őt gonosznak és hazudózak látom (ezeket sosem mondtam rá!) akkor miért is akarok tőle bármit is, és elzárkózott előlem, semmire nem reagált irányomba. Azóta én mint vmi zombi, úgy létezem, mert a szeretetnek illetve a szerelemnek minden jelét mutatta, és azt mondta nekem amiket. Lényegében a viselkedésével szerelmet mutatott, erre kiderül, sosem érezte azt irántam. Hogyan tudnám ezt feldolgozni? (6 hónapig tartott a kapcsolat.)
6 hónapra egy emberi életből az semmi. Felejtsd el minél hamarabb. Emlékezést sem érdemel!
Közhely ugyan, de hidd el az idő minden sebet begyógyít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!