Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek vége? Adjak neki időt?? Ő is szeretne végre párt találni.
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy férfival, sokat beszélgettünk a messengeren. Találkozó is jól sikerült. Csak lerobbant az autó és lehet hogy nem lehet megcsináltatni. Azóta furcsa, keveset ir. Kifejtettem neki hogy mit érzek iránta, hogy keressem, vagy ne irjak neki?? Erre irta hogy nem vagyok a terhére.júl. 7. 13:34
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy nem mer autó nélkül mutatkozni a randikon, ezért nem is próbálkozik.
2/4 anonim válasza:
Ha az autója gatya lett, újat kell vennie, ez komoly kiadás és stressz. Vlszeg erre koncentrál. Bár ettől mèg nem kellene így leépítenie, és talizni is lehet. Nem az auto körül forog az élet.
3/4 A kérdező kommentje:
Irtam neki azóta. Hogy aludt kérdeztem, de hogy én hogy vagyok?? Hogy aludtam?? Semmi. Idegeskedik az autó miatt. Engedjem el??
júl. 8. 06:57
4/4 anonim válasza:
Nem. Most az autó a téma nála, sztem megérthető, ez durva stressz. Légy türelmes és azért kommunikáld, h ez neked nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!