Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szar alak vagyok?Sose tudtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szar alak vagyok?Sose tudtam normálisan lezárni a nőkkel,volt,akiket már utólag visszagondolva sajnálok,és még magam is belátom,H ezt vagy azt azért nem úgy kellett volna csinálni velük. Csúnya dolgokat csináltam,volt,akivel se szó,se beszéd,egyik

Figyelt kérdés
napról a másikra szivodtam fel,elerhetetlenné tettem magam,keresett,de én eltűntem,ignoraltam.
2024. júl. 4. 17:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Eddig sosem jött a karma
2024. júl. 4. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
Ne aggódj már nem érdekled őket. Velem is csinálták ezt, de már kicsit sem érdekel az adott illető. Ma már hálás vagyok, hogy időben lelépet. Legalább nem cseszte el az egész életem.
2024. júl. 4. 21:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenekre gondolunk vissza ugy, hogy az a gyerekes balf.sz
2024. júl. 4. 23:29
 14/15 anonim ***** válasza:

11# "Eddig sosem jött a karma"

Eddig.... ne hidd azt nem fog eljönni. Majd eljutsz arra a szintre, amikor normális nő szóba sem fog veled állni. Tudod ismertem pár ilyen fickót aki csak jászott a nőkkel, aztán szép lassan kiöregedtek, oda lett a sármjuk, és azon kapod majd magad te is, hogy boldogtalan és magányos vagy, mert mindenkit elmartál magad mellől! Mellesleg, ha így bánsz másokkal, nem hinném hogy ettől te boldogabb vagy, mert valami nagyon nem lehet veled rendben!

2024. júl. 5. 15:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha mindenhova örülteket látsz, akkor van egy rossz hírem…
2024. júl. 5. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!