Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjak neki egy utolsó esélyt?
Figyelt kérdés
Nos másfél évig együtt voltam a barátommal.. 3 hónapja szakított velem mondván ő nem érzi szeretve magat.. Neki lett más de az a lány kidobta hamar és most megkeresett az exem hogy újra kezdené velem.
Én szeretem még mindig viszont már nem bízom benne és más után már nem kéne. De mégis úgy örül a szívem hogy megkeresett. Nagyon nehéz ez a helyzet. Nem tudok döntést hozni. Közben én is randiztam 3szor egy sráccal, szimpatikus meg minden de most elbizonytalanodtam.
jún. 17. 16:15
2/13 anonim válasza:
Szerintem se. Neki se lesz jó meg úgyis összevesztek megint. F
3/13 anonim válasza:
Csak azért menne vissza hozzád mert nem jött össze neki másokkal. Nincs kit megfektetnie. De ha lesz párkapcsolatban veled bármikor félre fog kúrni, elhagyni szemrebbenés nélkül.
4/13 anonim válasza:
Nyilván nálad lo nincs esete van különben nem is gondolkodnál.
5/13 anonim válasza:
Kell a punci és per pillanat te vagy a legkaphatóbb.
6/13 anonim válasza:
Ha nincs ló jó a szamár is, elven működik. Ne fogadd vissza.
7/13 anonim válasza:
Ha szimpatikus az új srác akkor legyél vele. Amúgy mi az hogy nem érzi szeretve magát? Mert mostanában ezt az orálhiányra szokták érteni, így az elváltak nyavalyognak ezen, hogy nem szerette az asszony azért vált el, kicsit belekérdezve nem jeleskedett a feleség az orálban. Jó hír: Van egy csomó pasi akinek nem ez a fő attrakció, sőt. Az orál nők meg legyenek az orál pasikkal.
8/13 anonim válasza:
Ha nem tudod elengedni, akkor adj. Valamikor kell még az a 100. pofon, hogy az ember annyira csalódjon a másikban, hogy legyen benne több kérdés. Úgyis hamar kifut az egész.
9/13 A kérdező kommentje:
Utolso:Oralban nem volt hiány. Egyébként ő olyan aki az oralt annyira nem is igenyli kapni, hanem inkább adni.
Szerintem ez hogy "nem érzem magam szeretve" csak egy ürügy volt hogy szakitson és tudjon nőzni egy kicsit.
jún. 17. 19:38
10/13 A kérdező kommentje:
Amúgy igazatok van, nem adok neki esélyt.
jún. 17. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!