Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek örülne-e, ha gratulálnék neki?
Figyelt kérdés
A lényeg a lényeg, hogy már egy éve szakítottunk, és nem is beszélünk azóta. Néha a közösségi oldalakon (Fb, tiktok) reagálgatott a tartalmaimra, illetve nézegetett. Ez azonban megváltozott, mikor meglátott egy posztot, ahol főként lányokból álló társasággal vagyok. Nincs a képen semmi olyan, ami bármire is okot adna, ez egy baráti társaság. Tegnap volt egy elég fontos tanulmányi esemény az életében, ami egyszer van, és büszke vagyok rá. Jól esne neki, ha gratulálnék neki?2024. jún. 16. 10:13
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne bolygasd az életét. Én sose írok rá exekre. Szakítás után nem gondolom hogy lenne közünk egymáshoz. F
2/6 anonim válasza:
Nem, abszolút nem esne jól. A retkes ruhát se veszem fel fürdés után.
3/6 anonim válasza:
Ne írj neki. Hagyd szépen békén. :)
4/6 anonim válasza:
"Ez azonban megváltozott, mikor meglátott egy posztot, ahol főként lányokból álló társasággal vagyok. Nincs a képen semmi olyan, ami bármire is okot adna, ez egy baráti társaság."
Csak én nem értem, hogy ezeknek a mondatoknak mi a jelentősége?
5/6 anonim válasza:
Önámítás, valószínűleg azt hiszi hogy majd jól féltékeny lesz az ex csaja és sírva fut vissza hozzá.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem(?) nem miattam látta meg, és egyáltalán nem szerettem volna féltékennyé tenni soha senkit. Nem hinném, hogy van bármi értelme.
2024. jún. 16. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!