Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ha a férfi szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a férfi szakítás után túlzottan csajozik az mit jelent?

Figyelt kérdés

Másfél évig voltunk együtt. Elég csúnyán váltunk el.Mindketten hibáztunk, ő nagyon megharagudott rám és ő szakított. 25 évesek vagyunk mindketten.

Lassan 2 hónapja nem vagyunk együtt, semmi kontakt nincs köztünk és azóta neki 3 nővel volt dolga, először egy középkorú anyukára hajtott rá aki férjnél van, titokban talalkozgattak.. Ez nem működött sokáig. Aztán volt egy nálam pár évvel fiatalabb csaj.. Most pedig 2 hete megint mással kavar.

Ez mindössze 2 hónap alatt, de még annyi sem telt el a szakitasunk óta.Azt nem tudom hogy szex is történt - e barmelyikkel vagy csak kis kavarás volt-e. Ezeket egy barátja mesélte el nekem ma mert érdeklődtem róla.

Szerintetek ezt miért csinálja egy férfi szakítás után?

2024. jún. 14. 01:14
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Nem fáj a szíve utánad . Ne áltasd magad.

Keres magának szexpartnert. Ez az első és legfőbb ok.

Felszabadult, “vadászik”.

Nézz előre.

2024. jún. 14. 01:38
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Azt jelenti, hogy végre ki tudja élni magát. Valószínűleg erre vágyott már egy ideje...
2024. jún. 14. 04:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Fura és zavarba ejtő,hogy ennyire jól értesült vagy az exed nemi életével.

Ebből az jön le nekem,hogy valamiért nem tudod őt elengedni.

2024. jún. 14. 05:45
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Valószínűleg túl van rajtad és éli boldogan az életét.
2024. jún. 14. 06:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy féltékeny vagy rá.
2024. jún. 14. 06:29
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Azt hiszi ez a boldogság. A szex. Szánalmas.
2024. jún. 14. 07:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kiéli magát, most megkaphat "bárkit" úgymond és él is ezzel a lehetöséggel.

Másfél évig le volt kötve, és mielőtt belevág egy újabb komolyabb kapcsolatba szexel össze vissza. :D

2024. jún. 14. 07:52
 8/9 anonim ***** válasza:
valaki úgy próbálja magát vigasztalni és elfedni a szakítás utáni ürességet, hogy otthon búslakodik és zabálja a csokit, valaki pedig elkezd élni a hirtelen jött szabadsággal. szerintem ebből semmi nem szűrhető le.
2024. jún. 14. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:

"Valószínűleg túl van rajtad és éli boldogan az életét."

túl majd akkor lesz rajtad, ha újra képes komoly kapcsolatot kialakítani.

2024. jún. 14. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!