Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a férfi szakítás után túlzottan csajozik az mit jelent?
Másfél évig voltunk együtt. Elég csúnyán váltunk el.Mindketten hibáztunk, ő nagyon megharagudott rám és ő szakított. 25 évesek vagyunk mindketten.
Lassan 2 hónapja nem vagyunk együtt, semmi kontakt nincs köztünk és azóta neki 3 nővel volt dolga, először egy középkorú anyukára hajtott rá aki férjnél van, titokban talalkozgattak.. Ez nem működött sokáig. Aztán volt egy nálam pár évvel fiatalabb csaj.. Most pedig 2 hete megint mással kavar.
Ez mindössze 2 hónap alatt, de még annyi sem telt el a szakitasunk óta.Azt nem tudom hogy szex is történt - e barmelyikkel vagy csak kis kavarás volt-e. Ezeket egy barátja mesélte el nekem ma mert érdeklődtem róla.
Szerintetek ezt miért csinálja egy férfi szakítás után?
Nem fáj a szíve utánad . Ne áltasd magad.
Keres magának szexpartnert. Ez az első és legfőbb ok.
Felszabadult, “vadászik”.
Nézz előre.
Fura és zavarba ejtő,hogy ennyire jól értesült vagy az exed nemi életével.
Ebből az jön le nekem,hogy valamiért nem tudod őt elengedni.
Szerintem is kiéli magát, most megkaphat "bárkit" úgymond és él is ezzel a lehetöséggel.
Másfél évig le volt kötve, és mielőtt belevág egy újabb komolyabb kapcsolatba szexel össze vissza. :D
"Valószínűleg túl van rajtad és éli boldogan az életét."
túl majd akkor lesz rajtad, ha újra képes komoly kapcsolatot kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!