Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok megkell menteni egy kapcsolatot ahol azt érzem nem vagyok szerelmes?
3,5 éve voltam együtt a párommal aki nevezzünk Máténak. Összeköltöztünk az együttélés jó volt. Mindenben tudtam rá számítani. Az utolsó 7-8 hónapban nagyon elzárkózott. Elkezdtem eltávolodni. Próbáltam kezdeményezni a kapcsolat megmentését de ezek valahogy sosem alakultak jól. Az utolsó 2 hónapban a házban ahol élünk jóba lettünk egy szomszéddal aki mindig feljött egy kávéra vagy társasozni. Rengetegszer volt olyan, hogy feljött Máté pedig a telefont nyomta elvonult. A szomszéd fiú ilyenkor általában haza sietett gyorsan. Mi a szomszéddal úgy kezdtünk el beszélgetni, hogy mikor Mátéval boltba akartunk menni összefutottunk és így Máté mondta hogy menjünk intézzük el együtt ő addig lepihen. Volt olyan is, hogy elmentünk együtt iszogatni a csapattal és Máté 22-kor elment.
Elfáradtam és lezártam ezt a kapcsolatot inkább vele.
Viszont azóta szomszédsrác is udvarol aki felé a vonzódás meg van. Viszont Máté is belátta hogy mekkorát hibázott.
Lehet újra szerelmesnek lenni? Mondtam neki próbáljuk újra építeni, de még egyenlőre csak azt érzem, hogy a vonzalom ami a másik srác felé elment jobban érdekel.
26N 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!