Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Nehogy milliót kelljen sorolni, de azért pár: túlzott féltékenység, bekorlátozás, agresszió, eltérő igények, eltérő jövőkép....
2/13 anonim válasza:
Szerintem nyilvánvaló: bántalmazás testi/lelki téren, hűtlenség lelki szinten, hazugságok, titkok, tisztelet hiánya, bármilyen függőség, munkanélküliség hosszú ideje, lustaság, eltérő célok, vagy különböző személyiségjegyek. Igazából bármi.
3/13 anonim válasza:
Igénytelenség, ostobaság, felelőtlenség, egoizmus, figyelmetlenség, léhűtőség, agresszió, elegendő kommunikációra való képtelenség.
4/13 anonim válasza:
Szexista, agresszív, gyűlölködő, kötöszködő
5/13 anonim válasza:
Most úgy èrzem semmi ès senki se vaszthat el màr minket.
6/13 anonim válasza:
Önző viselkedés ágyban és azon kívül, kevés szex, sok haverozás, sok munka ergó minden és mindenki előbbre van mint én, sűrű viták, nem egyenrangú partnerként kezdene el tartani stb.
7/13 anonim válasza:
Mi pl teljesen mások voltunk, ezért szakítottam.
8/13 anonim válasza:
Már nem szeretem és nem kívánom. Azaz amikor már a jelenléte és lélegzetvétele is idegesít.
El is váltam pedig gyerekünk is volt. Egyszerűen nem hittem el hogy az élet csak ennyi és így éljem le, túl fiatal vagyok ehhez. Jó döntés volt.
9/13 anonim válasza:
Anyjával él, vagy az anyja túlságosan belefolyik az életébe.Ez van az első helyen !
10/13 anonim válasza:
Fizikai vagy lelki bántalmazás, szenvedélybetegség, beteges féltékenység, léhűtő életmód / naplopó hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!