Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vissza lehet szerezni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lehet szerezni egy exet ha nem keresem?

Figyelt kérdés

A "no contact" tényleg visszahozza ahogy a sok coach mondja?

Az exbarátnőmről lenne szó.

Ha igen, mennyi idő míg visszajön?

2024. máj. 6. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Akár 1 év is lehet, láttam már ilyet. Bármi megtörténhet.

De akarsz rá 1 évig várni?

2024. máj. 6. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó hatása van a no contactnak. Mindenféle szempontból. Azonnal el kell vágni mindent, mert ha megy a nyűglődés, az emberben az megmarad emlékként, és már csak azért sem akar újra visszatérni. Így viszont hamar megszépülnek az emlékek.

Amúgyis win-win, mert ha eltávolodtok és egy idő után már nem hiányzik, akkor is pozitív volt a hatása.

De ez függ a másik ember személyiségétől. Főleg, ha Te vagy a férfi. Mert a nőknek nagyobb a büszkeségük, nem fog keresni. De függ attól is, hogy mennyi az önbizalma, mert ha kevés, akkor meg azért nem mer megkeresni. Függ attól, hogy milyen volt a szakítás... Tehát ez nem olyan fekete fehér, mint ahogy a szakítós "coach" - ok ezt elmondják.

2024. máj. 6. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Na ezzel a lendülettel szoktam lesz**arni én is másikat.

Ha valakit csak én keresek én írok, de a másik kb. soha azt el is felejtem,

2024. máj. 6. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha megkért rá, hogy ne keresd akkor ne keresd fel soha! Mi olyan bonyolult van ezen felfogni? Ha ígérte, hogy idővel TALÁN meggondolja magát akkor is szard le mert kapcsolatban kellett volna helyrehozni amit lehetett volna. Hiába jönne össze veled akkor is a problémák meglennének köztetek ugyanúgy.
2024. máj. 6. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A co contact jó dolog.

De ez ne abból álljon, hogy minden nap várod, hogy mikor fog keresni. Mert lelkileg ezt nem lehet hosszútávon bírni.

2024. máj. 6. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csináltam ilyet egyszer. Visszajött az exem aztán pár hét után megint otthagyott. Sokkal nehezebben hevertem ki így a kapcsolatot.
2024. máj. 6. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Ha engem nem keres valaki, én azt elfelejtem inkább, tovább lépek rajta. Szerintem ez nem egy jó stratégia, ha érdekel éreztesd vele, mert ezzel csak távolabb kerül majd tőled.
2024. máj. 6. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
21%

Ha visszaakarod kapni akkor talán ne szard le

adj neki egy kis időt az tényleg fontos de miért térne csak úgy vissza?

2024. máj. 18. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!