Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt gondolhatta meg kétszer is ilyen hirtelen magát?
Figyelt kérdés
Randiztam pár hétig egy nővel, nagyon lelkes volt, majd egyszercsak befordult, és közölte, hogy mégsem akarja folytatni, nem engem keres, és bevallotta, hogy még nincs túl az exén. Már elfelejtettem volna, amikor két és fél hónap után előbukkant a semmiből. Itt megint nagyon lelkes volt, egy párként beszélt rólunk, tervezgette a nyarat, majd lejátszódott ugyanaz. Reggel még szívecskéket küldött, írta, hogy várja, hogy velem legyen, majd este már nagyon távolságtartó volt, emiatt az egész este rossz hangulatban telt, és néhány nappal később szakított. Ő azzal indokolta, hogy gondolkodott, és mégsem látja velem a jövőt, nem szerelmes belém, és az az este nagyon rossz hangulatban telt. De nekem ez akkor is érthetetlen, úgy, hogy aznap reggel még szívecskéket küldött, és előtte lévő napokban is nagyon lelkes volt mindig, ha velem volt. Én arra gondoltam, hogy másik férfi lehet a képben, de ezt tagadta. Veletek volt már ilyen, hogy hirtelen meggondoltátok magatokat egy kapcsolat elején? Hozzátenném, nem 20 éves, hanem 34, és kimondottan intelligens nő, tehát még az sem lehet, hogy nem tudja, mit akar.2024. ápr. 30. 18:38
11/11 anonim válasza:
Ne szenvedj miatta, nem tehetsz semmirol. Neked o tetszik. Forditva meg nem olyan volumenu a dolog. Aki ennyire bizonytalan azt jobb minel hamarabb kirakni, Ha te biztos vagy/rendben vagy/keszen allsz. Ne varj csodat, ne is agyald tul. Semmit nem jelent, hogy lelkes volt veled meg szivecsket kuldozgetett. Szivecsket en a munkahelyemen is tudok kuldeni a munkatarsaimnak. Azert bizonytalanodik el, mert masra vagyik. Hagyd a p%csaba a csajt, ennel tobbet erdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!