Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért döngölt bele a földbe még utoljára, szakítás után?
Valószínűleg nem ők nélkül szakított.
Azért "döngölt földbe", hogy végre leszállj róla, és elfogadd, hogy vége.
Szerintem is azért volt ennyire bunkó, mert futottál utána, nem fogadtad el, hogy szakított. Már bosszantottad. Én is voltam így, hogy elmúltak az érzések, nem éreztem jól magam a kapcsolatban, szakítottam, teljesen jó szívvel váltunk volna el- HA a pasi elfogadja, hogy oké, itt a vége, és férfiasan kihúzza magát és továbblép. De még hónapokig(!!!!) jött utánam és zaklatott és nem tudta elfogadni, hogy vége. Hát így azt hiszem, érthető, hogy már bunkó voltam vele, és mondtam neki olyasmit, amit ha nem is feltétlenül gondoltam komolyan, de tudtam, hogy bántani fogja. Végül ez segített abban, hogy leszálljon rólam. Az valamiért nem volt elég, hogy már nem szeretem, pedig azt hinné az ember, naivan, hogy senki sem akar olyan kapcsolatban élni, ahol az érzései egyirányúak.
Ettől függetlenül ha neki az az alaptermészete, amit leírsz, akkor örülj is neki, ha nem találsz még csak hozzá hasonlót sem. Keress olyat, aki nem akar a földbe döngölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!