Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az ember tűr, tűr és egy pár év utan megtelik a pohár és akkor mindennek vége, miért pont akkor?
Miért kell több idő ahhoz, hogy az ember lássa, hogy elég, kész, vége a tűréshatárának, de egészen addig túlnéz, elnéz többé kevésbé súlyos kilengéseket, bántásokat?
A kérdésem azokhoz szól, akik lassan reagálnak és lassan érik meg bennük a válasz egy rossz helyzetre, emberre, szituációra.
Számomra az az érdekes, ahogy eljött egy nap es eszembe jutott a pasim összes aljassága, amiket addig eltemettem magamban, mert annyi mas problemam volt, azt hiszem, hogy ez is belejátszott abba, hogy nem reagáltam időben a rossz cselekedeteire, nem volt energiám, erőm rá, de persze ma már soha nem hagynám, hogy ennyi “fekete pontja” összegyűljön valakinek, hanem dobbantanák rögtön. De sajnos ez a helyzet eltartott 3 évet.
Én is így voltam, de egy nap betelt a pohar mikor azt hittem sose jön el a nap. De akkor mar hiaba kért volna bocsanatot (nem tette meg) a sok aljasságért, túl keső lett volna!
Az erzeseim teljesen elkoptak addigra es mar hiaba tett volna akármit, semmi nem hozta volna vissza ami volt!
Érdekes tud lenni az emberi pszichikum. Ő meg biztos azt hitte, hogy ez bármeddig el fog tartani mert hulye vagyok, elnézek mindent, mert ketsegbe vagyok esve. Ez sose volt így nem voltam sose ketsegbeesett, de történtek egyéb dolgok az életemben, a családomban, hogy nem volt időm feldolgozni amiket tett, hanem el voltam zsibbadva.
De egy nap minden vonzalmam elmúlt iránta. Es soha nem ter már vissza, ami jó.
Neked is biztos eljön a nap, amikor azt érzed, hogy kész, vége, csak nem tudni mikor
Nálam semmi érdek nem volt, a vonzalmon kívül. Tehat jól telt vele, minden jó volt es akkor egy idő utan kezdett bunkó lenni, de akkor mar nehezen ment a szakítás, ha első héten csinalja, egyből szakítok es kivágom az életemből mint macskát szarni, de miutan mar vannak közös élmények es odacsíped a füled, sokkal nehezebb!!!
De, ma mar a tiszteletlenség első jelekor szakítanák.
Azt hiszem ez egy lecke vlt a szamomra, amire szükségem volt, nagyon sokat fejlődtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!