Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vàltoznak az emberek rossz irányba?
Most szakítottam nemrég a párommal. Mikor megismertem egy szelíd, értelmes, introvertált srác volt. Nem volt faramuci mindent meg lehetett vele beszélni. Építőiparban dolgozott, szabadok voltak a hétvégéi ahogy nekem is. Minden hétvégén, sokszor hétköznap is együtt tudtunk lenni. Figyelmes volt, és oda-vissza ajándékoztunk mindig. Nagyon jó programokat csináltunk az ország különböző pontjaira. Ha nem voltunk együtt napi 4-6 órát telefonáltunk.
Aztán munkahelyet váltott. Rengeteg női kollégája lett. Akikkel elkezdett a munkán kívül is jóban lenni , iszogatni, programokat csinálni, beszélgetni. Én meg szép lassan a háttérbe szorultam. A találkozásaink lekorlátozóttak a szexre. Nem bírtam lelkileg ezt az egészet és rákérdeztem konkrétan, hogy más is van a képben? Erre a válasza az volt, hogy igen, jelenleg barátnőt keres és nem tudja senki, hogy vagyok neki. Én ott elkezdtem zokogni, mert hirtelen gyomron vágott. Annyit mondott hogy fejezzem be a sírást mert nem tud vele mit kezdeni. Aztán lenyugodtam és megkérdeztem, hogy mivel bántottam meg annyira, hogy ezt tette velem? A válasza annyi volt, hogy nem tehetek róla nem az én hibám. Ő ilyen. Élni akar. Most meg van rá lehetősége. De maradjunk meg egy bizonyos viszonyban. Imád velem szexszelni. Aztán “ szakítottam “ vele. Így másfél év után. Az anyja azóta regényeket írt, hogy nem tudja miért ilyen hülye a fia. És hogy nagyon sajnálja az ő nevében is.
Miért lesz valaki 26 èvesen hirtelen ilyen bulizós/csajozós ember?
Figyi kérdező, én is 26 éves vagyok (nő), és még mindig ugyanúgy bulizok, mint 18 évesen, sőt az utóbbi félévben sajnos még jobban megtoltam. Viszont én mindig is imádtam bulizni, úgyhogy itt azért más a helyzet.
Kérdésedre válaszolva, így, hogy látja a barátod, hogy esetleg másoknál is lehet esélye elkezdett kifelé kacsintgatni. Itt nem a buli a legnagyobb probléma, hanem az, hogy amint lehetőséget lát rá, hogy mással legyen, akkor elkezd mozgolódni. Ez szinte biztosan csak fellángolás és rájön majd, hogy hülye, csak akkor már lehet késő lesz. Most neki az van tervben, hogy kiéli magát, ha már a helyzet adott, aztán szépen visszakúszik hozzád, amint rájön, hogy nem ezektől a “kapcsolatoktól” (inkább kavarásoktól) lesz elégedett. Na ilyenkor kell rábaszni az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!