Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor futnak hozzánk vissza az exek, ha ignoráljuk őket?
Figyelt kérdés
Előző párkapcsolatomba is a barátnőm vetett véget a kapcsolatunknak. Na meg persze a mostaniba is, de az előzőbe próbáltam megmenteni az egészet. Viràgboxokat, a kedvenc édességeit vettem. Viszont utàna feladtam és vissza akart térni rá pár hétre, nem fogadtam vissza még ha fàjt is. Na most ugyanebbe a cipőbe járok… ez miért van?2024. ápr. 4. 07:38
2/6 anonim válasza:
Pasik ugyanez. A kapcsolatban gyökér ha ki vannak dobva meg megy a sírás könyörgés évekig is szakitás után.
3/6 anonim válasza:
Mert mindig az kell, ami elérhetetlen. Ha vissza van fogadva, akkor meg rájövünk, kutyából nem lett szalonna.
4/6 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert nem ignoráltad. Hogyha letiltod, ignorálod az üzeneteit, nem lett volna lehetősége kezdeményezni.
Ugye az idő elteltével minden megszépül, főleg ha valakivel sokáig nem vagy interakcióban. Hogyha ez idő alatt nem talál senkit, akaratlanul is vágyakozni fog a múltra (amit ha megkap, valószínűleg újra kidob, csak idő kérdése).
5/6 anonim válasza:
Az ilyen embereknek nincs se tartasuk, se onbizalmuk. A legtobbszor fogalmuk sincs mit csinalnak, merre tartanak, csak megy a jatszmazas, dramazas, probalgatjak a hatalmukat. Aztan a pofaraeses utan mar nem akarjak vallalni a kovetkezmenyeket. Ezert nem kell kezdeni az ilyen sodrodo, ertek nelkuli eletet elo emberekkel. Mindegy, hogy ferfi vagy no, ez a szemelyisegtol fugg.
6/6 anonim válasza:
2 nyereg közé estek....szinte biztos. Pofára estek a másik férfivel és nem akarnak egyedül maradni mert nincs önbizalmuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!