Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túllépni valakin, aki...?
Nem kell magyarázat. Nem is sejted, mi lehetett a baj? Miből gondolod, hogy szeretett?
Ne foglalkozz vele többet. Nagy a világ, sok jó dolog és ember lesz még az életedben.
Ennyi volt.
Igazából mit veszítettél?
Nemcsak tinikorban érhetnek ilyen csalódások, hanem a 20-as, 30-as években is keresgélnek még a felek a mai világban.
Esetleg 40 körül voltatok vagy afelett? Milyen nemű vagy Kérdező?
Ezen sokan túlesnek.
És sokan azon csodálkoznak, hogy a másik miért lépett túl ilyen könnyen.,
Nos, már nem szereti.
És ez nem 1 napja egyoldalú, hanem már régóta.
Akit faképnél hagynak annak mindig rosszabb. De őt nem érdekli mit gondolsz, nem érdekli mit érzel. Ezért nem is kell magyarázatot adnia. Felesleges.
Te is túl fogsz lépni rajta.
Az én tapasztalatom az volt, hogy a negyvenes éveimben értem meg igazán a konfliktuskezelésre.
Kiderült, hogy inkább baráti alapon működnek a nő-férfi kapcsolatok az életemben. (Még az is, ami már-már "örök" életünek tűnt, mint "szerelem".)
De jó lenne tudni, hogy melyik nemhez tartozol Kérdező! Vagy írtad már egyszer? Nem figyeltem eléggé?
Kérdések mindig maradnak.-
Aztán majd jönnek azok a kérdések, hogy, hogy lehettem ilyen hülye, mit nem vettem észre, miért voltam ilyen vak, mit ronthattam el, vajon igaz volt e bármi stb stb.
Ugysem kapsz választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!