Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összefutottunk tegnap az utcán az exemmel, és ledagattotozta, szinte megalázta a jelenlegi barátomat, és ez engem zavar, mit tegyek?
Még az exem dobott ki engem, mert idegesítettem elmondása szerint, erre mit ad Isten, tegnap jön szemben az utcán.
Amikor elhaladtunk egymás mellett akkor a barátom halkan megjegyezte nekem, hogy micsoda egoista majom, de meghallotta az exem és belénk állt, mondta a barátomnak, hogy látom a gravitáció nem a barátod, mert ekkora lógó férfi csöcsöt Ő még nem látott, aztán megjegyezte, hogy amúgy ugyanakkora a melle mint nekem, és nem azért, mert nekem pici.
A barátom elegánsan lerendezte, hogy nem érdekli a véleménye, erre az volt a válasz, hogy ahogy látom a diéta sem érdekli.
Este ezt még megfejelte azzal az ex, hogy kirakott egy instagram sztorit, hogy gyerekek diétázzatok, mert olyan dagadtak lesztek mint az én barátom, és kirakta a profilképét meg meg is jelölte.
Engem ez az egész rettentően zavar, ez nagyon undorító és aljas viselkedés volt, ennyire nem tudom hogy képes ember lealacsonyodni.
Mit lehet tenni ilyenkor?
A hiper-szuper elegáns barátod kezdte. Megérdemelte a kis gerinctelen röfi. Az exed legalább a szemébe mondta a kritikát, nem a háta mögött sutyorgott.
Remélem tanult belőle malacka: ha sérteget másokat akkor ne csodálkozzon hogy visszaszólnak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!