Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után magány ?
Ezt hívják két szék közé zuhanásnak...
Tanulj belőle és építsd fel magad
Engem is magasról les.rt a legjobb barátom a párja miatt.Aztán mikor szakítottak vele, egyből megtalált,még a munkahelyem elé is eljött.
Nálam ilyen nincs, nem álltam vele szóba. Meg kell tanulni mindenkinek,hogy nem csak és kizárólagosan csak a társ van, ha voltak már barátok is.
Most egyedül kell lenned és sokat gondolkodnod és ahogy írták, felépítened magad.
Velem hat éve szakítottak,egyik napról a másikra. Fél évig azt hittem,élő halott vagyok. De kifelé nem mutattam. Olvastam és sokat sétáltam,néha éjszaka is.
Egyébként azóta sincs senkim, valahogy így alakult.Megedzett az élet,már csak a szépet látom nap,mint nap :)
Férfi létemre.
Én is ugyan így voltam tavaly. 3 évig voltunk együtt, annyira "rámtelepedett", hogy a barátokat, mindenkit elhanyagoltam miatta. Szakítás után hirtelen azon kaptam magam, hogy a szüleimen és egy baratomon (aki hasonló helyzetben volt, mint én) kivul nincs akivel beszéljek. Nekem a következő dolgok segítettek, hogy ne érezzem magányosnak magam: elkezdtem edzeni, lett néhány ismerősöm ott, régi "gamer" haverokkal is néha esténként lenyomunk egy meccset. Idővel lettek olyan emberek körülöttem, akikkel lehet programozni.
De azt az egyet megtanultam, hogy igen, a barátnő az első személy az életedben, de nem az egyetlen.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!