Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nárcisztikus, szexmanias, perverz embert mivel lehet lelombozni, hogy elfelejtse az érdeklődést? Én gondolok itt dolgokra, de kiváncsi lennék tudtok-e még vmit
Figyelt kérdés
2024. márc. 17. 07:17
21/34 anonim válasza:
Ez is érzelmi többlet. Nekik múnició. Ez nem nárciknál hatékony max.
22/34 anonim válasza:
20 itt már egy rakat nő írt ki kérdéseket ebben a témában, nem egy!
23/34 anonim válasza:
#22 Csak ennek nagyon ismerős a stílusa 😊
24/34 A kérdező kommentje:
Ennek? Kösz.
2024. márc. 17. 08:46
25/34 anonim válasza:
Egy rakat nárcis pasis kérdés alá nyomják ezeket hogy hányszor irod már ki megint te vagy az.
Már engem idegesít.
26/34 A kérdező kommentje:
Bocs, nem tudtam, hogy már valaki adott a kérdésre megfelelő választ. Új párom van, ki akarom zárni az életünkből
2024. márc. 17. 08:52
27/34 anonim válasza:
#23: Sejtem kire gondolsz, a #22, #25 válaszoló az, 3 és fél pipás. Már másik felhasználóval is felismertük itt-ott a szóhasználata miatt. :D
28/34 A kérdező kommentje:
Hm? Jól kiokoskodtátok, de nem az vagyok, akire gondoltok. Linkeljetek kérdést
2024. márc. 17. 09:25
29/34 A kérdező kommentje:
Meg kik azok akiről beszéltek? Kik ezek a 3,5 pipásak? Ők is rászállnak az emberre?
2024. márc. 17. 09:26
30/34 anonim válasza:
Le kell tiltani mindenhol és akkor sehogy nem tudja kifejezni az érdeklődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!