Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek normális ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha szakítás után várom hogy keressen az exem?

Figyelt kérdés
Én szakítottam, ugyanis az eszemre hallgattam a szívem helyett. Sokat gondolok rá minden nap, tudom hogy ez a jó hogy nem keres. Nem is akarok békülni mert tudom hogy idővel ez a legjobb döntés, de mégis nézegetem mikor elérhető vagy ilyenek. Más is érzett így szakítás után?
2024. jan. 14. 11:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Sztm az elején egy kis ideig normális...hát mégis csak az életed része volt.

N 31

2024. jan. 14. 13:48
 12/17 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Mar feltem hogy en vagyok a bolond, de igen vegulis megiscsak egykor egyutt terveztuk az eletunket es nem is haraggal valtunk el
2024. jan. 14. 13:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is nem olyan régen estem ezen túl , és úgy gondolom normális. Vártam én is hogy hívjon meg írjon stb

Szépen majd ahogy egyre távolabb érzed őt magadtól egyre kevésbé gondolsz ilyeneket.

2024. jan. 14. 20:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az elején normális, ha már sok idő eltelt és te még mindig így érzel az már annyira nem.
2024. jan. 15. 08:56
 15/17 A kérdező kommentje:
Friss még a dolog igen és gondolom az is megnehezíti hogy tudom hogy bármikor visszajönne hozzám mert nehezen törődött ebbe bele
2024. jan. 15. 10:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Normális, de tényleg csak egónövelést szeretnél. De nyugi, én is így voltam. Illetve a nőknél a soha többet ne keress azt jelenti, hogy de, keress, azért, hogy én visszautasíthassalak újra, hogy én legyek fölötted és én nyerjek, te veszíts. Teljesen normális emberi érzés :D Én kétszer szakítottam, a többi esetben ők velem. Az elsőnél lett is hamar új kapcsolatom, de még írogatott az exem. Kicseszettül élveztem, hogy ketten szerelmesek belém :D A második ilyen esetben nem írt, zavart is, hogy nagyon könnyen elengedett, szakításnál is egyetértett abban, hogy jobb lesz külön. Másfél évig nem is léptem túl rajta.
2024. jan. 15. 10:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ezt érzem, és piszokul szenvedek. A falat le tudnám kaparni, de nincs értelme. Elküldtem, elment mert tudta, hogy jogos. De annyira hiányzik, minden nap szenvedés azóta. Ez van, remélem előbb utóbb jobb lesz. Állítólag igen, de ahogy most érzem magam, szerintem soha.
2024. jan. 15. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!