Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik az exem. Írjak neki?
Én szakítottam vele még 3.5 hete, mert meg akart csalni. Végül nem tette meg, mert lebukott. Ez nekem nagyon fájt, mert csodálatos volt a kapcsolatunk (legalábbis én annak éltem meg), egyszer sem vesztünk össze, az ágyban is megvolt minden, amire vágytunk, úgyhogy nem értem.. vagyis sajnos értem, ő ez a típusú ember, rengeteg nővel lefeküdt már, igazi fuckboy, valamint az előző kapcsolataiban is hűtlen volt. Nem voltunk sokat együtt, csak 2 hónapot, összesen 3 hónapja ismertem, amikor szakítottam vele, úgyhogy egyáltalán nem volt hosszú életű a kapcsolat. Ennek ellenére nagyon hiányzik, folyton rágondolok, pedig tudom, hogy nem érdemel meg, mert egy rendes nő vagyok, aki sose bánt vele rosszul, mindig nagyon odaadó voltam vele. Karácsony alkalmából írt, azt mondta folyton rám gondol és nagyon bántja, ahogyan vége lett a kapcsolatunknak. Elkezdett nosztalgiázni, hogy soha semmi rossz nem történt köztünk, valamint küldött közös képet. Nem igazán reagáltam neki ezekre érdemben, annyit írtam csak, hogy ő is hiányzik nekem. Történt ez nagyjából egy hete, azóta nem hallottam felőle.
Mit tegyek, írjak neki? Vagy próbáljam meg inkább elfelejteni?:(
Nézd, 2 hónap után simán megcsalt volna, mikor még normális esetben a rózsaszín ködös időszak lenne. Ha ennyit se bírt, szerintem mi lenne hosszabb távon? Ebből sose lenne jó kapcsolat, folyton csak megbántana, hogy jó esetben csak flörtölget, rosszabb esetben meg csal fűvel-fával a hátad mögött, amit te vagy próbálsz nem észrevenni, mert ezt leszámítva jó vele vagy ha van önbecsülésed, akkor szakítanál ismét. Ne írj neki, te is tudod, hogy ennek nincs jövője és ha megpróbálnátok újra se működne és csak ismét fájdalmat okozna.
Elhiszem, hogy nehéz, mert még nem vagy túl rajta, de adj magadnak időt és ha elgyengülnél, akkor gondolj arra, hogy miért lenne hülyeség írni neki és miért nem fog működni soha vele. Majd találsz olyat, akivel jól érzed magad és képes a hűségre is.
Az ilyen fiúkért sírnak a lányok, aki meg hűséges hozzájuk évekig és jól működik minden, azt meg problémázás nélkül dobják.
Még ezeket odaírta neked, aztán ment a többi 3-4 lánynak írogatni hasonlókat. Persze ha szereted magad megalázni akkor tudod a dolgod.
Elmesélem a saját károm.
Közeli barátikörömben volt egy jó haverom, aki egy igazi fuckboy volt. Nekem mesélte el részletesen azt, hogy megcsalta a nőjét, stb. 3 hosszabb kapcsolata volt, abból kettőt halálra csalt. Ezt végig néztem. Láttam. De nem zavart, mert jó haverom volt, nagyon sok bizalmas dolgot megosztott velem és nagyon sok éve ismertük egymást(gyerekkorunk óta).
Egyszer aztán úgy alakult, hogy hirtelen megfordult és rám nyomult. Nagyot néztem, mert nem számítottam rá ennyi év után. Majd egy alkalommal megcsòkolt. Nem tudom mi ütött belém de rövid idő alatt(egy pár nap) úgy megbolondított, hogy azt sem tudtam merre vagyok arccal előre. Rohadt szerelmes lettem. Úgy döntöttem egyik napról a másikra, hogy dobom az akkori életemet. Az egészet. Miatta. Fogtam a cuccaimat, és közelebb költöztem hozzá(ekkor már együtt voltunk), vállaltam új munkát és élvezni akartam a társaságát. Nem viccelek. Komolyan azt hittem, hogy ő az igazi. Úgy magába bolondított, hogy azt sem tudtam, hogy bennem lehetnek ilyen érzések.
Mindent mondott. Mindennap minimum 10-szer elmondta, hogy csodás vagyok, szép, jó nő, intelligens. Lesz külföldön egy szép nagy házunk, x szoba lesz benne, x fürdőszoba, stb.
Hirtelen egyik napról a másikra viszont megbolondult. Nekem támadt, és elkezdett mindennek lehordani engem, amit nem tudtam hova tenni. Ezek után eltűnk kb, majd pár nap múlva üzent, hogy vége mindennek, nem kíváncsi rám. Indoklás nem volt semmi. Végül egy közös ismerősünktől tudtam meg, hogy rajtam röhög az egész város, mert már mindenki tudja rajtam kívül, hogy neki más nője van, és kit kúrogat.
Mai napig szerelmes vagyok belé, pedig 3 év eltelt.
Remélem te hamarabb felébredsz, és nem fogsz így járni, mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!