Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi tortenik azzal a ferfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tortenik azzal a ferfival aki egyik este szakit a masik nap meg szeret es azt mondja hogy en leszek a felesege?

Figyelt kérdés
pentek este szakitott velem, mert hogy o mar nem erez ugy, nem mondja hogy nem szeret de mar nem ugy, 30 evesnek erzi magat a kapcsolatban, nem mintha tett volna erte az utobbi egy evben hogy barhova is menjunk, de a lenyeg hogy o igy erzi magat.(ne csodalkozzon)tehat szakitott es meg aznap ejjel 1kor jott az uzenet hogy szeretlek, masnap este ugyanugy + melle a mondat hogy en leszek a felesege ugye tudom?!. Aznap ejjel hivogatott egesz este mert volt bulizni, eljott a hazam ele 3 oran at fagyoskodott a -4 fokban mert o mindenfelekepp akar velem beszelni es elakar mondani nekem par dolgot es ha torik ha szakad o engem megvar, nem voltam itthon, beengedte apa aztan masnap reggel talalkoztam itt vele 9kor es atbeszeltuk hogy nem fogunk beszelni egy ideig most hogy atgondolja a dolgait es rendbe tegye sajat magat mert ez a viselkedes nagyon nem normalis..kozos jovot tervez azt mondta reggel mar, eshogy latni akart meg beszelni, o szerelmes belem stb, nemtudja helyretudja e hozni ezt valaha normalisan es hogy megtudok e valaha is bocsajtani neki, de igyekszik rendbe tenni es azon lesz. en pedig probalom osszekaparni sajat magam, mert semmit sem ertek es osszevagyok zavarodva. megjegyzem 3.5 evet voltunk egyutt, ebbol volt egy masfel napos szakitasunk az ev elejen. Kinek mi a velemenye errol, valaki megtudja erteni az o gondolkodasmodjat vagy hogy mi ez es miert csinalja ezt? valami vele nem okes egyaltalan es nem velem, csak en nem vagyok targy hogy eldobjon es fel nap mulva megbanja es visszavegyen.
2023. dec. 19. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bolond...
2023. dec. 19. 22:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de igazából nem is lényeg. Aki nem biztos abban, hogy szeret, és veled akar lenni, azt hagyni kell a francba. Olyan egész egyszerűen nincs, hogy a két véglet váltakozzon félnaponta.
2023. dec. 19. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, kanos, úgyhogy most szeret amíg ki nem elégül, aztán utána megint tojni fog mindenbe esetleg szakít is még 3x kedve kénye szerint... miért fogadtál vissza egy ilyen szerencsétlent? A legnagyobb szeretettel kérdezem..🙏 kell neked egy ilyen megbízhatatlan alak aki hol szakít hol meg húzza a mézesmadzagot? És te pedig úgy futsz a mézesmadzag után mint a huzat..:(
2023. dec. 19. 23:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Esetleg nem szed valamit?
2023. dec. 20. 06:17
 5/7 A kérdező kommentje:

3-asnak valaszolnek, igazad van teljesen, nem futok a mezesmadzag utan, mar nem. Az ev elejen futottam mert az ev elejen volt az a masfel napos szakitasunk, akkor alig birtam letezni kb, nem ettem, irtam volna neki egesz allo nap korulotte forgott a vilagom. Na most mas a helyzet, azota volt sok dolog ami ert, fajdalomra gondolok, szenvedtek sokat es emiatt latom most mashogy a dolgokat, es nem futok senki utan pont ezert mert lehet megtort valami bennem a sok fajdalom miatt amit kaptam.

4-es, tudtommal nem szed semmit se, ez szinte 1000%, egyszeruen valami bekattant az agyaban. O nem birja a valtozasokat, fel tole, de a megszokottban se akar maradni mert nem jo,es nemtesz a valtozasert es a jobbert. Azert van ez most, en meg ezzel nem tudok mit kezdeni, mert mar belefaradtam es en mindent megtettem. Most is o fel valtoztatni barmiben is(munkahely,foci,barmi)pedig meg csak 23 evesek vagyunk, elottunk lenne a vilag.

2023. dec. 20. 07:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Manipulál. Egyébként meg éjjel kanos volt, azért állított oda. Örülhet, hogy apád nem vágta ki. Pedig azt kellett volna.
2023. dec. 20. 09:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Áll a bréje. Dobd ki a francba, és ne foglalkozz vele. Ha komolyan akar téged, akkor bizonyítson.
2023. dec. 25. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!