Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Mit kénetennem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nem rég szakított velem a barátnőm, de úgy, hogy ő maga sem volt biztos a dolgában, ő sem akart igazán szakítani, csak így érezte jobbnak, valamint a szakításkor is, meg utána is mondogatta, hogy lehet visszajönne hozzám, de ezek mindig csak szavak maradtak, nem tett semmit az ügy érdekében. Pedig én nyitott lennék rá, és ezt ő is tudja. Aztán most meg egy olyan srác után hajt, aki kiköpött másom (közvetettem ismerem is, de az exem nem tudja, hogy tudom ki ő). De tényleg, gyakorlatilag ugyanúgy nézünk ki, ugyanaz a stílusunk, érdeklődésünk, világlárásunk, kb minden ugyan az. Nektek mi a véleményetek erről? Én hiányzom neki, ezért hajt a "hasonmásomra"? És ha igen, akkor meg miért nem velem kezdi újra? Meg miért mondogatja, hogy lehet, hogy visszajönne hozzám? Szerintetek mit kéne tennem?2023. dec. 15. 07:24
1/9 anonim 

válasza:

Egyszer dobott, dobni fog többször is. ne légy papucs, mert hasonlóak vagytok az nem eredményezi azt hogy vissza fogadd. hagyd elmenni.
3/9 anonim 

válasza:

Nem te hiányzol neki,akkor visszament volna. Egyszerűen ez a típus jön be neki.
4/9 anonim 

válasza:

Hagyjad a fenébe. HA elhatározza magát ok, ha meg nem, akkor meg nem kell vele foglalkozni
6/9 anonim 

válasza:

Ő a szerelmes keresi, és benned nem találta meg. Ne foglalkozz vele. Max. jó barátként beszélgethetsz vele, de semmi több.
9/9 anonim 

válasza:

Hasonló típus tetszik neki, benne megvan az, ami benned nincs.
Erről nem tehet hármótok közül egyikőtök sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!