Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Követ az exem új barátnője, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom ez most a hisztis ex problémának tűnhet de nem az. A csaj tényleg követ. Az ország két végében lakunk, közös érdeklődéseink nincsenek, így elég furcsa, hogy néha megjelenünk ugyanolyan programokon. A lány mindig egyedül érkezik, sosincs vele senki.
Gondoltam rá, hogy felhívom az exem (jóban maradtunk), de nem akarok hisztizni meg bemártani senkit sem. A lányt már kérdeztem, azt mondta, biztosan tudni akarja, hogy már nincs semmi köztünk az exemmel.
24 éves lányról beszélünk. Kicsit betegnek érzem és már súrolja a zaklatás kategóriát.
2023. dec. 11. 12:48
11/12 anonim válasza:
6-os te paranoid vagy. Biztos miattad lett a csaj terhes, ugyan már :) Te követed őt, nem ő téged.
12/12 anonim válasza:
Nem vagyok paranoiás, de köszönöm, hogy aggódsz. Azt sem mondtam, hogy miattam. Csupán csak érdekes, hogy ahogy szintet léptünk, azonnal egy hónap után ő is közvetlenül utánunk. Pedig az exnő úgy akarta magát visszakönyörögni, hogy azt mondta a pasi veri, abúzálja, neki onnan menekülnie kell és a férjemet talàlta meg, hogy segítsen neki. Aztán mégis kikönyörögte a gyűrűt és csak szült egy - állítólag - nagyon rossz kapcsolatba egy második gyereket is, pedig több embertől hallottam, hogy neki soha többé nem kell gyerek, mert nem bírja. Hmmm... Számomra akkor is érdekes egybeesések ezek, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!