Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem normális dolog ha egy év után sem tudom elfelejteni a volt párom?
Egy éve ért véget a kapcsolat, 1,5 évet voltunk együtt. Rengeteg csodás dolgot éltünk meg, senkivel sem volt olyan jó együtt lenni mint vele. Mások szerint a részemről egy ennyire intenzív szerelmet csak egy új szerelem tud elfeledtetni...
Szerintem nem teljesen normális hogy egy év után is rá gondolok állandóan...
"Szerintetek sem normális dolog ha egy év után sem tudom elfelejteni a volt párom?"
Ez mégis mit takar?
Mire gondolsz, mikor eszedbe jut?
Mert az nem feltétlen baj, ha néha eszedbe jut. Hogyan is tudnád elfelejteni, életed része volt.
Úgy, hogy soha többé ne gondolj rá, ilyen nincs, mivel az agy nem így működik.
Teljesen kitörölni sosem tudod.
Tehát milyen mértékben gondolsz a múltra?
én is hasonló vagyok de igyekszem tovább lépni, nem átlag az ilyen ember de semmi különleges.
én például pont ilyen emberekkel beszélgetek és az segít tovább lépni.
elsőő nagy szerelem után ezzel mindenki így van..." senkivel sem volt olyan jó együtt lenni mint vele"
Kérdés, hogy te egyáltalán túl akarsz e lépni rajta, vagy titkon reménykedsz, hogy hátha újra összejön és vársz vársz ameddig csak lehet....
Szóval szerintem te csak vársz , hogy mikor lesz változás mikor jön esetleg valaki, várod nap mint nap, hogy óóó gyere csoda kérlek gyere csoda...de nem jön.
Ha az ember csak ül a babérjain akkor nem sok minden fog változni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!