Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érti az ok-okozat közötti összefüggést?
Figyelt kérdés
Szakítottatok már olyannal, aki nem értette az ok-okozat közti összefüggést, és helyette azonnal terelt és hárított?2023. nov. 5. 17:09
1/11 anonim válasza:
Igen, elváltam tőle. Egyre több ilyen sztorit hallok. Nem vagyok tökéletes, viszont a kommunikációs módszereim jók, másokkal bármit meg tudtam beszélni. Ő a mai napig csak engem hibáztat.
2/11 A kérdező kommentje:
Ugyanez volt nálunk is! Sosem a kérdésre válaszolt, az ok-okozat mintha nem is létezne neki.
2023. nov. 5. 17:57
3/11 anonim válasza:
Nem képes vállalni a felelősséget, és hidd el, az ilyesmi nem olyan dolog, amire legyinteni lehet. Nem valószínű, hogy az efféle viselkedését produkáló ember valtozhat.
4/11 A kérdező kommentje:
Az ok-okozat közti összefügges realitásának a hiánya miatt, tekjesen igazságtalanul kiforditott mindent rám, hogy az én hibám minden, ő meg a mártír, és boldog hogy megszabadul tőlem.
2023. nov. 5. 18:14
5/11 anonim válasza:
Jobb is, ha keres mást, addig sem a te véredet szívja. Az ilyen emberek sohasem lesznek boldogok. Mennyi idős?
6/11 A kérdező kommentje:
50 feletti. Sok évet voltunk együtt. Utólag visszagondolva, észrevétlen, de módszeresen szabotált már régóta. Meggátolt dolgokban, illetve olyan helyzeteket teremtett hogy azok akadályok legyenek nekem, és ezeket szépen felhasználta ellenem de úgy, hogy az "nincs meg neki" hogy ő okozta ő teremtette a helyzetet.
2023. nov. 5. 18:22
7/11 anonim válasza:
Amiről nem akar tudomást venni, nem is fog, náluk ez így működik. Teljesen el vannak az ilyenek rugaszkodva a valóságtól, szerintem némi szociopàtia is bejátszhat nála.
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is. Észrevettem, hogy konkrétan élvezte hogy verbálisan bánt.
2023. nov. 5. 19:32
9/11 anonim válasza:
Aki nem akarja érteni, ott te fejre is állhatsz, akkor se fogod tudni megértetni vele, mert elzárkózik szándékosan.
10/11 A kérdező kommentje:
Ahogy a realitással szembedítettem, azonnal hatalmas dühroham.
2023. nov. 5. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!