Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfit mennyire befolyásolnak a haverjai?
Semmiben nem korlátoztam. Semmibe nem szóltam bele. Mindenhez úgy álltam hozzá, hogy pl ha bulizni akart a haverokkal, akkor menjen, érezze jól magát. Mindig megadtam neki a szabad teret.
Olyan lazán szakított velem, és olyan fölényesen, nagyképűen, hogy azt éreztem: semmit nem jelentek már neki. Közölte, ő ezt a kapcsolatot nem akarja rendbe hozni, és jobb lesz neki nélkülem! Nem is értettem, mert ahogy írtam soha semmiben nem korlátoztam. Kerdeztem mi a baja konkrétan? Válasz: az hogy itt vagyok.
Nem hallottál még a férfi klimaxról amit inkább kapuzárási pánikként szoktak emlegetni? Kb. 50 éves korban jellemző leginkább a férfiakra.
Van amikor a haverok befolyásolják, de van olyan is hogy csak a hormonjai kergülnek meg.
Új impulzusokat keres, hódítani akar, mert érzi hogy most még van rá esélye mielőtt végleg megöregszik. Ezért hívják kapuzárási pániknak. Még tetszeni akar a nőknek, kíváncsi rá hogy fel tud e szedni még nőket. Bocsánat hogy ezt mondom, de te így most útban vagy neki. Megunta a 16 éves kapcsolatotokat.
Nem ő lenne az első és az utolsó a történelemben.
Nem véletlen az sem hogy sokan válnak el 40-50 éves koruk körül.
Ez sokszor nem is a másik fél hibája hanem a hormonális állapotváltozás okozza. De persze minden kapcsolathoz két ember kell, mindkettőnek tenni kell érte hogy jól működjön a kapcsolat. Te a fejedre is állhatsz ha ő már másképp döntött. Ha menni akar akkor el kell engedni (kényszeríteni nem lehet senkit semmire).
Csak arra figyelj ha később meggondolja magát, akkor nem kell visszafogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!