Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul-e ez egy fèrfinál?
Te elhagynád azt, akit szeretsz?
Ő inkább magát választotta: ha ez igaz, akkor gáz, ha csak valami hamis, áltudatos duma, akkor meg nem őszinte.
Ha kiszeretett belőled, akkor elgondolkodnék, hogy vajon tényleg szeretett-e téged valaha is. És nem, nem a te hibád, ha nem szeretett, nem te voltál a kevés.
Ha sokat bántották, akkor előfordulhat hogy akkor is elhagy ha szeret még.
Én is tettem így, tudtam H a szerelem elmúlik, a bántàs sebei nem.
Előfordulhat, de meglehetősen ritka. Egyébként ezek nagyon fájdalmas dolgok tudnak lenni... Mert a szíveddel és érzéseiddel ellentétesen kell cselekedj. Tehát pl a múltban már megégett nagyon csúnyán bizonyos dolgokkal. És szerethet téged tiszta szívéből, de ha megérzi rajtad is ezeket a jeleket akkor nagyon csúnya disszonanciába tud kerülni. Hogy majd te is a padlóra viszed vagy egyenesen az őrületbe (szerintem ilyesmire utalt a lelki egészség felhozásával, hogy nem vagy rá jó hatással, vagy volt már hasonló a múltjában). És akkor ezek a rossz érzések viaskodnak a szerelemmel, nagyon kellemetlen ez a fajta disszonancia. A rövidtávú öröm és lángolás, és az esély hogy esetleg téved és minden jó lesz, tehát maradni próbál. Ellenben a múlt démonai kisértenek, és ha ugyanazokat a jeleket érzi meg rajtad amivel már nagyon nagyon megjárta, akkor én el tudom képzelni hogy végül tényleg a távozás mellett dönt, bármennyire is fájdalmas ez neki. De tudja hogy később sokkal rosszabba kerülne, ha maradna.
Egyébként kérdező, mi volt az amire azt írtad hogy sokat tűrt neki? Esetleg nem valami hasonló helyzet, mint ahol a szavak és a tettek folyamatosan szemben álltak egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!