Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Koltozes utan kevesbe faj a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koltozes utan kevesbe faj a szakitas?

Figyelt kérdés
2 honapja lett vege. Neki egy honap utan lett uj baratnoje :D ennek ellenere probalja velem tartani a kapcsolatot.. Ami eleg fura szamomra. A lenyeg hogy en csak tul akarok lepni. Azért nem tiltom le mert ugyis egy kornyeken lakunk es meg tudom hogy ossze fogunk futni, ez ido alatt is sikerult egyszer.... Sajnos minden helyrol a varosban o jut eszembe... Viszont Januarban koltozom.. Vajon akkor mar konnyebb lesz tullepni? Egyebkent tudom hogy nem volt nekem megfelelő de ennek ellenere nagyon szerettem.... o volt az elso baratom es attol felek mar nem lesz jobb... 21L
2023. okt. 12. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Aminek vége, legyen vége. Kérd meg, hogy ne keressen többet.
2023. okt. 12. 09:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos konnyebb lesz, mert uj ingerek is fognak erni. Es szerintem is kerd meg, hogy ne keressen, ne akarjon talonban sem tartani.
2023. okt. 12. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Tiltsd le. Lehet, hogy véletlenül összefuttok, de legalább nem tud keresi, rád írni, ha éppen unatkozik. Költözés jót fog tenni.
2023. okt. 12. 10:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos elengedni teljesen es meg erdekel hogy alakul az élete.
2023. okt. 12. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!