Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónappal szakÍtás után ki hogyan érezte magát? Mikortól kezdett kevésbé fájni és hiányoznia másik? Mikortól kezdtek elmúlni az érzések iránta?
"Ja és egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy amikor szakított, azt mondta, hogy nem akar kapcsolatot, egyedül szeretne lenni, erre már most egy másik lánnyal ismerkedik (aki egyébként a munkatársunk, mivel mi is együtt dolgozunk)."
Ez hülye. Ne szeressed mert hülyéket nem érdemes. Nem volt túl féltékeny?
Nem volt féltékeny egyáltalán, nem is volt rá oka.
Amúgy nem látom őt napi 8 órában, egyrészt én jelenleg csak 4 órás vagyok (novembertől 6), másrészt eltérő műszakokban szoktunk dolgozni, én nyitok, ő zár, ilyenkor vagy egyáltalán nem találkozunk, vagy csak fél-egy órára. Illetve én heti 1-2 napot dolgozok, és általában ő olyankor pont szabadnapos (vagy ha nem, akkor is csak egy órára látjuk egymást). Egyébként pont ő akar munkahelyet váltani, de nem is értem, miért, amikor azt beszéltük, hogy barátok maradunk... És az ő szavaival élve "továbbra is nagyon fontos személy" vagyok számára. Mondjuk pont nem így tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!