Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lépjek túl az exemen? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl az exemen? Mi segít benne a legtöbbet?

Figyelt kérdés

Mégis hogy lehet feldolgozni egy szakítást?

Már 15 hónapja szakítottunk,és még most sem tudtam teljesen feldolgozni...

Ez egyértelműen nem normális!

Lehet az is nehezítő körülmény,hogy a párkapcsolatot megelőzően legjobb barátok voltunk.

Egy helyen dolgoztunk,már munkahlyet is váltottam miatta 13 hónapja,már le is tiltott mindenhonnan,de én képtelen vagyok felfogni ezt az egészet...

Oda a párkapcsolat,oda barátság,oda a jól fizető szeretett állásom,ő meg vígan éli az életét...

Nem sajnáltatni akarom magam,csak azért ezt igazságtalannak is érzem egyben amellett,hogy nem tudom feldolgozni...

Ti hogy tudtatok túllépni az exen?

26/F

2023. szept. 24. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
6 hónapja szakítottunk tinédzser szerelem volt 7 évet voltunk együtt. Legjobb barátok voltunk, szeretjük egymást, de más a jövőkép. Olyan mint ő más biztos nem lesz, úgy szeretni senkit nem fogok. Nem tudod elengedni soha, csak együtt élni ezzel az erzessel :(
2023. szept. 24. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen kapcsolatot csak úgy,ha tudsz nyitni másfelé. Nekem is vagy 2 éve vége egy nagy szerelemnek, próbálkoztam ismerkedni, de folyton megkeseredett nőkbe botlom, akik az exükön sopánkodnak. Egyik végig bőgte a randinkat, hogy a pasi miért nem akar többet. Addig amíg beszélgettünk, teljesen eltudtam felejteni az ext, de amint kudarc lett az ismerkedés, megint előjöttek az emlékek.
2023. szept. 24. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Aki azzal áztatja magát, hogy Ő volt a legjobb, Ő volt az igazi, más nem lesz olyan, soha senki nem tudja pótolni, azok ragadnak ebbe bele évekig. Nektek segítség kell aki lehoz erről az egészről. Persze, szar érzés, de meg kell érteni, hogy itt valami lezárult.
2023. szept. 25. 04:49
 4/6 anonim ***** válasza:

3! De miért kéne úgymond továbblépni? Lezárult és? Ha meghal egy rokonok, akkor se mondják,vhogy hopp keress egy másikat!

Meghalt apám! Á engedd el, úgyse érdemelt meg, keress egy jobbat! -röhejes hangzik, nem? Na pont ezt tartják sokan sajnos normálisnak ha kapcsolatokról van szó!

2023. szept. 25. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Te most tényleg egy apa halálát kevered a szakítással? Úristen. Tudod, apából egy van életedben, de párod több is van, és optimális esetben, ha fejlődsz, egyre jobb kapcsolataid lesznek. De persze, ragadj csak bele évekig, ha így gondolkodsz meg is érdemled.
2023. szept. 25. 15:10
 6/6 anonim ***** válasza:

5! Nem érted látom. Csak parodizálom a "lépjél túl rajta" hozzáállást, és megmutatom mennyire nevetséges is, ha mondjuk egy családtagra alkalmazod.

Meg akkor mi a szar a párkapcsolat szerinted? Szerinted valami konzol játék egy RPG? hogy egyre jobb és jobb leszek, mert unlockoltam elég xpvel egy új barátnőt vagy pasit? Mert ezt írod!

2023. szept. 25. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!