Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl az exemen? Mi segít benne a legtöbbet?
Mégis hogy lehet feldolgozni egy szakítást?
Már 15 hónapja szakítottunk,és még most sem tudtam teljesen feldolgozni...
Ez egyértelműen nem normális!
Lehet az is nehezítő körülmény,hogy a párkapcsolatot megelőzően legjobb barátok voltunk.
Egy helyen dolgoztunk,már munkahlyet is váltottam miatta 13 hónapja,már le is tiltott mindenhonnan,de én képtelen vagyok felfogni ezt az egészet...
Oda a párkapcsolat,oda barátság,oda a jól fizető szeretett állásom,ő meg vígan éli az életét...
Nem sajnáltatni akarom magam,csak azért ezt igazságtalannak is érzem egyben amellett,hogy nem tudom feldolgozni...
Ti hogy tudtatok túllépni az exen?
26/F
3! De miért kéne úgymond továbblépni? Lezárult és? Ha meghal egy rokonok, akkor se mondják,vhogy hopp keress egy másikat!
Meghalt apám! Á engedd el, úgyse érdemelt meg, keress egy jobbat! -röhejes hangzik, nem? Na pont ezt tartják sokan sajnos normálisnak ha kapcsolatokról van szó!
5! Nem érted látom. Csak parodizálom a "lépjél túl rajta" hozzáállást, és megmutatom mennyire nevetséges is, ha mondjuk egy családtagra alkalmazod.
Meg akkor mi a szar a párkapcsolat szerinted? Szerinted valami konzol játék egy RPG? hogy egyre jobb és jobb leszek, mert unlockoltam elég xpvel egy új barátnőt vagy pasit? Mert ezt írod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!