Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valaki ennyire megváltozott?
Elnézést, ha zavaros lesz. Hat évig voltam a volt barátnőmmel, bár mindig azt mondta, nem fontos neki a pénz, hogy velem is azért van, mert jó ember vagyok, de állandóan mindenből a felvágós, márkás dolgok kellettek neki, akkor is, ha nem álltunk úgy. Én sem voltam gazdag, de így is mindig olyan helyre kellett menni nyaralni, amikről pakolhatta ki a képeket, folyamatosan szórta a pénzt, és rám, illetve a volt párjaira is mindig igényes volt, hogy hogy néznek ki, nekem 2 hónappal a megismerkedésünk után majdnem lecserélte a ruhatáram.
Ehhez képest most fél éve egy tipikus balek típusú papucs sráccal van, aki csúnyácska is, szegényesen, szakadtan öltözködik, és tudom, hogy ettől még lehet nagyon kedves, rendes, vicces férfi, de a barátnőm régen kinevette az ilyeneket, és szóba se állt volna velük. Én sem tartom magam egy Brad Pittnek, de hozzá képest az vagyok. És tényleg olyan nő, hogy bárkit megkaphatna, simán lehetne jóképű, gazdag pasija. Most meg folyamatosan teszi ki a képeket, mennyire boldogok ezzel a sráccal.
Létezik, hogy ennyire megváltozott egy év alatt a volt párom? Most 32 éves. Még arra tudok gondolni, hogy a gyerekek miatt van vele, mert volt páromnak van egy 8 éves kisfia az előttem lévő kapcsolatából, és ennek az új párjának is van 2 gyereke, lehet a gyerekek jól kijönnek és az új párja jó apapótlék.
De nekem akkor is furcsa, hogy valaki ennyire megváltozik, és míg egy-két éve még a pénz meg a kirakat sokat számított neki, addig most már csak a belső értékeket nézi egy férfiban. Ráadásul mindig a határozott, erős férfiakat kedvelte az exem, az új párja meg tipikusan az, aki még az ajtótól is elnézést kér, ha nekimegy.
Minden ember mást hoz ki. Nem o valtozott meg hanem a pasik korülötte.
Aki ad attol ksrnek. Aki nem ad attol nem.
Végre talált egy férfit, akit nem kell megváltoztatni.
Nem is értem, h miért őt nevezed papucsnak 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!