Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert almodok az exemmel?
Figyelt kérdés
Miutan szakitottunk meg neha osszejartunk... Kb 4-5 honapig. Neki lett 2 honapja baratnoje. Eloszor nagyon rosszul esett es sokat gondoltam az egeszre. Annak ellenere hogy tudom hogy milyen ember, es soha tobbe nem lennek vele egyutt. Aztan kb egy honap utan mar sokkal kevesbe erdekelt. Ekkor elkezdett nekem tobbszor is irogatni az exem hogy mizu, hogy vagyok stb. Nem valaszoltam, letiltottam... Nyilvan, gondolom meg akart tartani ilyen 2. opcionak... Most eltelt egy ujabb honap, es tobbszor is vele almondtam... Mindig benne van az almomban o meg a baratnoje. Az egyikben meg joban is voltunk baratokkent.. Az almaimban nem vagyok szomoru csak ilyen furan erzem magam... Miert van ez? 21L2023. szept. 17. 14:48
1/2 anonim válasza:
Ugyan ebben a helyzetben vagyok. Három hete szakított velem, de majdnem minden éjjel vele álmodok.
Valószínűleg azért álmodsz/álmodok vele, mert valahol belül még foglalkoztat és érzel iránta valamit, még akkor is, ha már semmit nem akarsz tőle
26F
2/2 anonim válasza:
Egy másik ok lehet az, ha barátok/ismerősökkel szóba kerül. Az én esetemben pl vissza hallottam, hogy folyamatosan rólam beszél és engem hoz fel példának. És mivel ő szakított, ezért azt várnád, hogy békén hagyjon.
(Előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!