Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már hasonlóan?
Üdv.
2 hónapja szakítottunk a barátnőmmel. Számomra a kezdeti időszak nagyon pokoli volt, már túl vagyok rajta. Viszont azt érzem, hogy a volt barátnőmmel csinálnék még csomó mindent, még sok mindent tudnék neki mondani. Hiányzik, akkor is, ha próbálon az egészben a rosszat látni. Azt érzem valami közöm még lesz hozzá. Valahogy így vele képzelem el. Mindehol ő van, mindenben őt látom, mindenről ő jut eszembe. De közben nem vagyok szomorú, csak így mint ha, nélküle nem lenne teljes a történet. Szeretném, ha a jövőben tudnék vele újra kapcsolódni egy másik, jobb minőségben.
Mi volt a szakítás oka? Hány évesek vagytok? Mennyi idei voltatok együtt? Talán együtt éltetek?
Egyébként ez el fog múlni hónapok rosszabb eset évek alatt. És az ilyen kapcsolatokat meg kell gyászolni és tovább kell lépni. A jobb minőségű kapcsolódásért nem csak egy ember felelős.
Éreztem és normális.
Mindig elképzeltem, hogy neki mesélem el, mi történt velem, stb. Hiszen eddig neki meséltem el. De ez egy barátság megszakítása után is így volt.
Gondolom oka volt a szakításnak. Gondolj erre.
Igazából újra kezdésnél a legjobban az jár aki visszamegy ahhoz akit eldobott. Mert tudja, hogy mit adott neki. Esetleg másban nem találja és erre van szüksége. Maximálisan megkapja amire vágyik. A másik félnek meg totál lutri vagy meglesz becsülve (ami valjuk be legtöbb esetben nem így történik) vagy ki lesz használva ismét, amit esetleg utólag visszagondolva vesz majd csak észre.
Sok erőt! Időt! És minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!