Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Erre reagálnátok vmit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre reagálnátok vmit, vagy hagynátok örökre? Kerdezgettem mit csinál, mi újság vele stb. nem volt kedve válaszolni majd letiltott a facen. Így az ismerősei között se vagyok már

Figyelt kérdés
Lehet én se kellett volna idegesitsem a kérdéseimmel (este volt, ment haza a munkából) viszont tudom hogy újra visszajelöl majd, de ez igy nagyon rosszul esett.
2023. aug. 18. 16:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
A bántalmazottak jellemzően "bonyolult" kapcsolatnak szokták nevezni a bántalmazó kapcsolatukat. Kérdező térj észhez.
2023. aug. 18. 17:52
 12/22 anonim ***** válasza:
53%

És ennek ellenére online bactatod, nem érdekel hogy ezzel fájdalmat okozol neki?

Mert amit te csinálsz vele, az érzelmi játszmázás, így sosem fogja lezárni a kapcsolatot, csak még hosszabb nyűglődés lesz belőle.

Fogadd el, hogy vége.

Ha egy ilyen után lesz barátság, az nem azonnal történik, hanem évek múlva, ha már nem friss a dolog, mindenki továbblépett.

De ehhez az kell, hogy tiszteld annyira, hogy hagyod, hogy elgyászolja a kapcsolatototkat.

2023. aug. 18. 17:52
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
Minek kérdezel valamit ha arra se veszed a fáradtságot hogy rendesen elmond a részleteket?
2023. aug. 18. 18:31
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
Tok mindegy, hogy mi az előzmény. Ha tilt, akkor hagyni kéne. Ha újra bejelol,akkor neked kéne tiltani.
2023. aug. 18. 19:38
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Tök mindegy, mi a szitu kb. Ha ennyi tisztelet nincs bennetek a másik iránt és így túlbonyolítjátok, játszadoztok a másik érzelmeivel, akkor hanyagoljátok ezt a kapcsolatot. Semmi értelme.
2023. aug. 18. 20:09
 16/22 A kérdező kommentje:

12es "fájdalmat okozol neki"

Egyem a szíved de gondoskodó vagy az iránt aki nekem okozott fajdalmat

2023. aug. 20. 21:27
 17/22 A kérdező kommentje:

13.

Mert hosszú lenne elmondani ahoz hogy jól érthető legyen es lehet sokan félreértenétek.

- lehet más irányba mennének el a kommentek es a beszélgetések.

Akartam hogy most főleg erről a helyzetről legyen szó ..

2023. aug. 20. 21:34
 18/22 anonim ***** válasza:
68%

"Egyem a szíved de gondoskodó vagy az iránt aki nekem okozott fajdalmat"

Akkor meg különösen. Ha neked is fáj, és máá vége is lenne, de te mégiscsak visszamész repetáért, azt meg is érdemled.

2023. aug. 20. 21:38
 19/22 anonim ***** válasza:
70%

Hagynám végleg,neki már nyűg a közeledésed,ezért választotta a legkönnyebb utat.

Más kérdés,ez mennyire jogos és mi történt,de a lényeg,hogy felesleges köröket futsz.

2023. aug. 20. 22:16
 20/22 Kései Sirató ***** válasza:
93%
Én letiltanám és ennyi.
2023. aug. 21. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!