Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam azon, hogy úgy hagytak el, hogy nem volt előzménye és anyagilag is buktam rajta?
Semmit nem tehetsz azért, hogy ez az érzés elmúljon. Semmit, ezt felejtsd el. Sok idő fog kelleni hozzá, de minden nappal könnyebb lesz, ha arra koncentrálsz, hogy most hogyan építsd fel újra magadat és az életedet.
Minden olyan ember, aki átélt hasonlót, pont ugyanígy érzett, ahogy te. A legtöbbünknek viszont idővel sikerült túllépni, megerősödni.
Azt tudom javasolni, hogy adj teret a gyásznak, bőgd ki magad, dühöngd ki magad valamilyen kontruktív módon (pl. edzéssel), ne próbáld meg elfojtani, de ne csak ebből álljon a napod. Legyél minél többet a barátaiddal, tereld el a figyelmed új élményekkel.
Szerk: Semmit nem tehetsz azért, hogy ez az érzés *AZONNAL* elmúljon. Semmit, ezt felejtsd el.
El fog múlni, de semmiképp se azonnal.
"Szerettem őt, megbíztam benne, igyekeztem minden tőlem telhetőt megtenni és megadni."
Semmit nem veszítettél azzal, hogy lelépett!
Ő annál többet!!!
Ez a sztori egyik fele, amúgy.
Szívesen meghallgatnám a másikat is - mert nálunk én voltam végül a szr alak, aki kib...tt az exemmel - mondta ő, csak visszahallottam.
Oké :D
Gondolom elkövetted a hibát,hogy olyan nő kellett,akit a pénzed izgatott fel főként,nem te..
Nem tudom a férfiak miért hiszik azt,hogy egy nőt csak úgy lehet lenyűgözni..
Törődés,odafigyelés,maximális szeretet,lelki beszélgetések,bizalom,idő.
Ezek lennének a fontosak,nem a drága ajándékok..
Így jártál sajnos,de tanulópénznek nem utolsó.
El fog múlni idővel,de ne azonnal akard.
Próbálj minél többet beszélni erről valakivel,az is már segítség lesz!
Epitsd magad . Most magadra kolts.
Menj es egyél jokat, setlaj , lazulj, kirandulj, edzél stb.
Ami pillanatnyilag javit a helyzeteden az pl.ha futsz.
Miért: a dopaminszint megemelkedik a szervezetedben ami termeli a boldogság hormonokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!