Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ferfiak akikkel szakított a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak akikkel szakított a nő hogy élitek meg a szakítást?

Figyelt kérdés
Hogy bírjátok megállni hogy ne írjatok a nőre? Sokat agyaltok? Hogy tudjatok megjátszani hogy nem vagytok padlón hogy minden rendben vagy ez nem is megjátszás?

2023. júl. 31. 15:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után jön a mélypont 1 hét 1 hónap?
2023. júl. 31. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Most is így vagyok.

Nem fogom vissza könyörögni magán ha már ki dobtak.

2023. júl. 31. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Miért kellene megjátszanod, hogy nem vagy padlón és minden rendben van? Nyugodtan éld meg a fájdalmad, legyél szomorú, akár sírj is, vagy dühöngj. Ha elfojtod, sokkal tovább fog tartani.

Ha a nő küldött el, akkor ne keresd, de ne megjátszásból, hanem a saját lelki békéd érdekében. Hidd el, később meg fogod köszönni magadnak, ha pluszban még nem alázod magad.

Nem lehet megmondani, hogy meddig tart, mert ez nagyon egyéni, mindenki máshogy éli meg. Az biztos, hogy az idő segít, jobb lesz. Hogy mikor, azt senki sem tudja megmondani. Hullámzó, mert ez egy gyászfolyamat és ezért az érzelmeid is lehetnek szélsőségesek és ellentétesek is. Ez normális.

2023. júl. 31. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Borzasztóan.
2023. aug. 16. 05:35
 5/7 anonim ***** válasza:

"Hogy tudjatok megjátszani hogy nem vagytok padlón"

Miért kéne megjátszani? Természetes, hogy egy hosszú kapcsolat vége mindkettőnket padlóra küldött. Nem szenvedek nyilvánosan, pl közösségi médiában, mert gyerekes, de ha családdal / barátokkal felmerül a téma, őszinte vagyok. Majd jobb lesz idővel.

2023. aug. 16. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:

"Hogy bírjátok megállni hogy ne írjatok a nőre?"

Elhatározás kérdése, 33 évesen van ennyi önfegyelmem. Tudom, hogy értelmetlen lenne azzel dagonyázni a nyomorunkban, hogy fölöslegesen tartjuk a kapcsolatot, addig sem kezdeném el feldolgozni.

2023. aug. 16. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem bosszút állnak a többi nőn, aki nem szakított velük. Tisztelet a kivételnek
2023. aug. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!