Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még esély?
Sziasztok! Ez egy őszinte hangvételű dolog lesz. Tisztelet annak aki végig olvassa. Van egy lány, az én volt barátnőm. 2.5 évet töltöttünk együtt. Mindent közösen tapasztaltunk ki. (14 éves volt.) Első csókja velem volt, első szeretkezés, első minden. Megtanított szeretni. Kb több mint egy évesek voltunk amikor rajtakaptam, hogy egy olyan emberrel irogat akihez volt már köze általános iskolában. Egy hét után megbocsátottam neki. Rá egy évre megint kiderült, hogy egy osztálytársát helyesnek tartja. Vele is beszélgetett. Arra már nem emlékszem de viszonylag hamar megbocsátottam azt is. 3 hónapja kb. tetőzött bennem az érzés, hogy ezeket nem tudom megbocsátani. Szakítottam vele. Sírt rengeteget. Írt levelet is amiben az állt többek közt, hogy ha egyszer megbocsátok neki várni fog rám. Többször találkoztunk miközben nem voltunk együtt. Titokban visszagondolva nagyon hiányzott és sokszor áthívtam magamhoz. A közös dolgainkat is viszonylag későn pakoltam el.
Eközben belőlem kikelt a téli álmot alvó hím és találkoztam másokkal. Egy lánnyal csókolóztam is.
Egy időre eltűnt az életemből és nem keresett. De én néha azért ráírtam, hogy hogy van dumáljunk. Kiderült, hogy van valaki aki szimpatikus neki és találkozni akar vele. Ekkor kikelt belőlem az elnyomni próbált szerelem és nagyon rosszul éreztem magam. Ez már 2 hete volt ha nem több.
Könyörögtem neki hogy adjunk ennek mégegy esélyt. Ő teljes mértékig elzárkózott ettől attól a ponttól amikor megtudta hogy csókolóztam azzal az illetővel. Az idő előrehaladtával kiderült, hogy találkoztak is. És érez a gyerek iránt valamit. Szerintetek mi lehet a fejében? Mit akar mástól? Egyszerre érzem fairnek és unfairnek ezt az egészet. Mert nem akarok könyörögni neki azok után, hogy megcsalt 2x is lényegében. De mégis én könyörgök hogy adjunk ennek egy esélyt. Szerintetek valaha visszatérhet az első szerelmem? Nem akarom elengedni..
Van ám tini kategória, nem véletlenül.
Oviban nem tetszett neki senki? Jàtszón nem kérte el senkitől a kislapátot? Akkor hisztizhetnél, hogy háromszor is megcsalt.
Az jár a fejében, hogy jobban járt, hogy köztetek vége, az új fiú meg jobban bejön neki, mert új és izgalmas. De lehet az is, hogy jobban minden másban is. Ezt a baromságot elolvasva nem lenne nagy teljesítmény.
Hagyj a csajnak békét! A szakítás után mindenki azt csinál, amit akar. Ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!