Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Az exemmel viharos kapcsolatunk volt. 16voltam amikor össze jöttünk. Eleinte jó volt, aztán mindíg veszekedtük, mert nagyon féltékeny volt OK NÉLKÜL.. az is zavarta ha elmentem a boltig, nem írtam vissza 2percig… vagy ha 1nél kevesebb szívet tettem! 2.5 évig voltunk kapcsolatban.. ami alatt többször szakítani akartam de mindíg manipulált érzelmileg.. s már a végefele a “megölöm magam nélküled, nem akarok élni” érzelmi manipuláció (meg más is) is rengetegszer jött. Nagy nehezen pszichológus segítségével szakítottam.. (pánikbeteg lettem, s kerestük az okokat s beszéltem az akkori barátomról is vele, s ő segített lépni…) 4éve vagyok már párkapcsolatban.. de ha meglátom 2évente 1x kb valahol.. gyomor idegem lesz reszket a kezem mintha önkívül lennék..(nem emelt rám kezet sosem) nem tudom ez szorongás lehet.. nem tudom ezt senkivel sem megbeszélni mert az lenne hogy még szeretem. De már az utolsó 2 hónapban sem szerettem míg együtt voltunk elegem volt már azért szakítottam… de mások ezt nem hinnék el.. de az hogy ilyen hatással van rám nem értem miért van.. 4-5 év után is
2023. júl. 16. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a pszichológussal nem ástatok elég mélyre. A rossz kapcsolatod inkább tünet lehetett, mint ok és a szakítás csak tüneti kezelés, az ok még mindig ott van. A pánikbetegség mélyebb oka szinte mindig kora gyerekkorban keresendő és ez csak egy hosszabb, mélylélektani terápiával érhető el és kezelhető.
2023. júl. 16. 18:51
 2/5 A kérdező kommentje:
A pánikbetegséggel már nincs problémám. Akkor is enyhe volt. S nem is azt gondolom hogy az miatta volt, csak hozzátettem, hogy beszéltünk a volt páromról a pszichologussal s mondta hogy nagyon toxikus kapcsolat
2023. júl. 16. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
De ha meglátod, gyakorlatilag pánikrohamod van, tehát van ott még gond.
2023. júl. 16. 19:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Miatta pánikolok be. S nem tudom ha közelről össze futok vele, mert lett pár közös barátunk, hogy kezeljem
2023. júl. 16. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Itt mélyebben van az ok. És az is elképzelhető, hogy régebben, mint gondolod. Ha gondolod írj privát. Két szakember nevét meg tudom adni. Nem tudom, ez megszüntethető-e vagy csak csókkenthető.
2023. júl. 20. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!