Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha odamegyek az exem lakásához,hogy beszéljek vele,akkor ki hivhatja a rendőrőket?
Vagy ha a barátnődnek azt mondta, hogy vele küldd el a cuccait, akkor tartsd tiszteletben a kérését. Ha akarata ellenére odamész a lakásához, az tényleg zaklatás.
Nyilván nem tudom, mi történt köztetek, így nem tudom megítélni, mennyire jogos, hogy távol akar tőled maradni. De elég gyanúsan hangzik, hogy a rendőrségtől tartasz.
Nem,nem a baratnommel akarta elhozni hanem hogy en vigyem neki.
Egyszer talalkoztunk azota,es egy baratom folyamatosan zaklatja azota is pedig kertem hogy ne es a srac azt hiszi,hogy en kuldtem ra.
Milyen baj van?
De ismételten az a véleményem, hogy ha szerinted nem is fogja érdekelni, csak magadat szívatod vele, ha elmondod. Olyan embereknek tartalékold a szereteted/törődésed, akik ezt viszonozzák. Így csak lejáratod magad, ettől nem fogod jobban érdekelni.
10-es, a kérdező párja OKKAL tiltotta le a kérdezőt, nyilván, mert a f... kivolt a zaklatásból.
Én megjártam ezt, eszem ágában nem volt kommunikálni az exemmel, méghozzá pont azért, mert azt már úgy vette, hogy kapott még egy esélyt.
A cuccaimért meg főleg nem mentem el, miután bántalmazott a kapcsolatunk végén - közv. szakítás előtt.
Kérdező: szállj le róla!
Odaviszed egy zsákba, lerakod az ajtó elé és egy fotó kíséretében elküldöd Neki hogy itt a cuccod...vagy mivel tiltva vagy a barátnőm küldi Neki.
Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!