Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha odamegyek az exem lakásához...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha odamegyek az exem lakásához,hogy beszéljek vele,akkor ki hivhatja a rendőrőket?

Figyelt kérdés

2023. júl. 2. 15:10
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Ez osszetor belulrol.
2023. júl. 2. 15:43
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ha a barátnődnek azt mondta, hogy vele küldd el a cuccait, akkor tartsd tiszteletben a kérését. Ha akarata ellenére odamész a lakásához, az tényleg zaklatás.

Nyilván nem tudom, mi történt köztetek, így nem tudom megítélni, mennyire jogos, hogy távol akar tőled maradni. De elég gyanúsan hangzik, hogy a rendőrségtől tartasz.

2023. júl. 2. 15:44
 13/39 A kérdező kommentje:

Nem,nem a baratnommel akarta elhozni hanem hogy en vigyem neki.

Egyszer talalkoztunk azota,es egy baratom folyamatosan zaklatja azota is pedig kertem hogy ne es a srac azt hiszi,hogy en kuldtem ra.

2023. júl. 2. 15:51
 14/39 anonim ***** válasza:
85%
Hagyd a pitsába. Ennyire nincs manapság az embereknek méltósága?
2023. júl. 2. 16:08
 15/39 A kérdező kommentje:
Szeretnem neki elmondani,hogy baj van..Tudom,hogy nem fogja erdekelni,de nekem o a legfontosabb.
2023. júl. 2. 16:13
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Amíg ő közvetlenül (nem a közös barátnőtökön át) nem kér meg rá, hogy menj oda és vidd vissza a ruháit, ne tedd meg. Amíg nem fejezi ki egyértelműen, hogy látni kíván, mégpedig az ő lakásánál, addig feltételezhető, hogy nem szeretne találkozni veled, ha tehát megjelensz a lakása előtt, rád hívhatja a rendőröket, hogy zaklatod. Aztán hogy ezt mennyire veszik komolyan a rendőrök, az már más kérdés.
2023. júl. 2. 16:18
 17/39 anonim ***** válasza:
85%

Milyen baj van?

De ismételten az a véleményem, hogy ha szerinted nem is fogja érdekelni, csak magadat szívatod vele, ha elmondod. Olyan embereknek tartalékold a szereteted/törődésed, akik ezt viszonozzák. Így csak lejáratod magad, ettől nem fogod jobban érdekelni.

2023. júl. 2. 16:36
 18/39 anonim ***** válasza:
82%

10-es, a kérdező párja OKKAL tiltotta le a kérdezőt, nyilván, mert a f... kivolt a zaklatásból.

Én megjártam ezt, eszem ágában nem volt kommunikálni az exemmel, méghozzá pont azért, mert azt már úgy vette, hogy kapott még egy esélyt.

A cuccaimért meg főleg nem mentem el, miután bántalmazott a kapcsolatunk végén - közv. szakítás előtt.

Kérdező: szállj le róla!

2023. júl. 2. 17:43
 19/39 anonim ***** válasza:
90%
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki.. - ez már a harmadik kérdésed két napon belül
2023. júl. 2. 17:48
 20/39 anonim ***** válasza:
87%

Odaviszed egy zsákba, lerakod az ajtó elé és egy fotó kíséretében elküldöd Neki hogy itt a cuccod...vagy mivel tiltva vagy a barátnőm küldi Neki.

Ennyi.

2023. júl. 2. 20:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!