Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szerezzem vissza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza az exemet?

Figyelt kérdés
Egy-ket honapja lett vege es o szakitott,viszont egy butasag miatt lett vege..Ugy erzem,hogy meg mindig szeretem ot,csak nem tudom mit tegyek,hogy visszatudjam szerezni.

2023. júl. 2. 07:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha úgy érzed, te voltál a hibás, te reagáltad túl. Írj neki, kérj bocsánatot, meg írd meg neki hülye voltál, szereted stb. Utána hagyd. Ha szeret te is hiányzol már neki ennyi idő után.
2023. júl. 2. 14:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Egy ideig beszeltunk,aztan letiltott…
2023. júl. 2. 14:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha letiltott akkord hagyd, mert lehet benne ez nagyobb törést okozott mint te gondolod. Vagy épp van már neki más.

Itt nem tudsz mit tenni, ha zaklatni kezded annál rosszabb.

2023. júl. 2. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Jaj, már megint te?

Hagyd már békén őt! Még jó, hogy letiltott, miután már az anyja telefonszámán is zaklattad őt.

2023. júl. 2. 17:45
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki.. - ezt is te írtad ki, és a legújabbat is.

Mentálisan súlyos problémáid vannak.

2023. júl. 2. 17:48
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
Engem azzal lehetett volna visszaszerezni, hogy mégis büszke rám, mégis felvállal. De ez sajnos nem történt meg, szóval legalább tudom, hogy nem szeret. És azt sem tudom, volt-e valaha olyan, hogy szeretett? De ez utóbbi már tök mindegy.
2023. júl. 4. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!