Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz szexre invitálni az exemet szakítás után 2 héttel?
Figyelt kérdés
Én vagyok a férfi. Megkívántam őt nagyon.2023. jún. 24. 12:22
13/17 anonim válasza:
Megcsak nem is próbálnád hülyíteni? Így direktbe adnád elő hogy szex kéne?
Ehhez mennyire kell primitívnek lenni?
Még ha hülyítenéd se biztos hogy lenne esélyed de szerintem nincs nő aki szakítás utan majd örömmel rohangálja leapolni az exét mert annak kínja van. Mire fel?
15/17 A kérdező kommentje:
Most mi van? Először ő ajánlotta fel szakítás előtt, hogy hétvégente lehetne... :D
2023. jún. 24. 14:23
16/17 anonim válasza:
Ha szeret még csúnyán bele fogsz taposni a lelkébe..
17/17 anonim válasza:
Hú de eszméletlenül értéktelenek vagytok kérdező! Mindketten! Te olyan messze vagy a FÉRFI fogalmától, meg az exed a NŐ-től, hogy nincs is miről beszélni...
Nem jelentetek nagy veszélyt az értelmes és gerinces társadalomra nézve az ég világon semmilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!