Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert erzem magam halottnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erzem magam halottnak mikozben elek a tortentek utan?..

Figyelt kérdés

Elhagyott az eletem szerelme. Azota minden napom gyotrelemmel teli es nem latom a kiutat. Arra is gondoltam mar hogy vegzek magammal, hkgy ez a fajdalom eltunjon az eletembol. Egyszeruen nem latoma kiutat es nem tudom mit tegyek.

Ha ti mar voltatok ilyen helyzetben es sikerult kimaszni belole kerlek irjatok le hogy hiygan szabadultatok meg ettol a gyotro fajdalomtol.. 24/f

2023. jún. 23. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Azzal, hogy magaddal foglalkozol, magadra koncentrálsz, hobbik, sport, akármi ami jólesik és hasznos, ha este sírni kell, akkor tedd azt, normális folyamat, bár ha depressziós vagy jánlatos pszichológus segítsége.
2023. jún. 23. 10:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Csinalod azt amit szeretsz es neha ki sirod magad egy egy felugro emlek kozben.
2023. jún. 23. 11:03
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Érdemes lehet lelkisegély vonalat felhívni. Én pár hónapja a férjemre hívtam rá a kórházi pszichológust. Nagyon rosszul volt, szó szerint attól féltem, hogy elalszik és többé nem fog felkelni, mert annyira reménytelennek tűnt minden. Annyi történt, hogy a férjem el tudta neki mondani, hogy mi mindenen ment keresztül az elmúlt 2 évben, és a pszichológus érvényesítette az érzéseit. Ezután sikerült eldöntenie a férjemnek, hogy tovább akar élni. Próbálj olyan emberekkel beszélni, akik nem sürgetnek, nem akarnak gyorsan túllendíteni a fájdalmadon, akik elfogadják az érzéseidet. Előre szólok, nem fogsz sok ilyet találni. Aki sürget, érvénytelenít, azt iktasd ki az életedből.
2023. jún. 23. 12:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat.

A tortentek ota elkezdtem sportolni es elterelni a figyelmem de barmit is csinaljak, legyen csend vagy akar legyen zaj, mindig ő jar a fejemben es mindig lehoz az eletrol.. egyszeruen nem latom az ertelmet mar tobbet itt lennem ezen a foldon. Ő adta meg ennek az ertelmet, de most hogy mincs teljesen elvesztem..

2023. jún. 23. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

#4re: ez nem egy egészséges kötődés. Nem szabad ennyire függeni egy másik embertől. Iszonyatos terhet raksz a másikra, ha őt tartod az életed értelmének. Az nagyon szép, ha szerelmes vagy és ha igazán fontos neked a másik. De muszáj, hogy legyen saját életed is. Saját egyszálmagadban is meg kell találnod az értékeket. Nem szívhatod állandóan a másik energiáit.

Ez most pokoli nehéz, de fel kell építened saját magadat.

2023. jún. 23. 15:04
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
Mindig könnyen ismerkedtem, így aztán sohasem tanultam meg, hogyan kell valakit megtartani. Borítékolható volt, hogy amikor belépett az életembe a nagy Ő, elszenvedem életem első faképnél történő hagyását. Így is, történt és én minden szinten tönkre mentem tőle. Családilag, anyagilag, egzisztenciálisan, egészségileg. Csak az idő hozott enyhülést. Ma már, (24 év után) ha meglátom valamelyik új szelfijét, hálát adok az égnek,hogy nem vele öregedtem meg.
2023. jún. 26. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!