Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezt miért kellett?
Párom két év után szakított velem arra hivatkozva, hogy egyedül kell élnie mert elmondása szerint nagyon támaszkodott rám. Hozzá kell tenni a múltja elég viharos volt, belátása szerint csak csimpaszkodott a kapcsolatain, onnan szívta azt a szeretetet amit magának nem tudott megadni, meg hát voltak droggal problémái is.
Ezen változtatni szeretne és ézért akar egyedül lenni, hogy megtanulja magáért megcsinálni a dolgokat, harmóniába kerülni önmagával, mert amíg van mellette valaki valaki addig nem fog neki menni. Ezt mind ő mondta.
Na már most mi úgy váltunk el, hogy alig tudtuk elengedni egymást, meg nagy dráma, szeretlek így-úgy amúgy.
Mondtam szerintem erre semmi szükség nem lenne, mert ha fejlődni szeretne maga miatt azt mellettem is megteheti, támogatom, de elfogadom a döntését és elváltunk.
Ilyenkor mit érez egy nő vagy mi jár a fejében? Van esetleg esély arra, hogy újra egymásé leszünk, mert ez így érthetetlen és fájdalmas számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!