Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küld mémeket az exem?
Figyelt kérdés
Tavaly decemberben szakítottunk, utána még sokszor írt, de nem válaszoltam. Eleinte sértődött hangvételűek voltam az üzenetei, aztán kb. 2 hónapig semmit nem írt. Aztán hirtelen újra felbukkant, de most már nem ír semmit, csak vicces képeket küld az időjárásról, a munkáról, a macskákról... Nem válaszolok neki ezekre sem, bár nem értem ez mire jó, hogy mémeket küld. 27/N2023. ápr. 22. 21:39
1/6 anonim válasza:
Próbálkozik hátha szóba állsz vele újra.
Miért nem válaszolsz neki?
2/6 anonim válasza:
Hatha beadod a derekad. En letiltanam a helyedben!
Persze ugyse teszed meg
3/6 anonim válasza:
ingyen kufircra-nem kell fizetnie érte. Semmi több.
4/6 anonim válasza:
Szexre akar. Miért nem tiltod le?
5/6 anonim válasza:
Ez nagyon gyatra. En ismertem hasonlot. Nala ezek az odadobott idiota gesztusok biztositekok voltak, hogy ja, hat en nem is akartam semmit, te irtal vissza. Menjen a busba az ilyen.
Az nem baj feltetlenul, hogy ex, de vagy valami emberi kozeledeshez szedje ossze a batorsagat, vagy ne kavarjon.
6/6 anonim válasza:
Mert partner vagy benne - le kell tiltani, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!