Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek van eselyem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van eselyem meg nála vagy elfelejthetem, esetleg kepbe kerult más?

Figyelt kérdés

Az utobbi idoben szinte mindenbe belekotott, szinte barmit csinaltam. Pl, 2 oraval elobb el kellett mennem tole, mert dolgom volt. Semmi sem volt jo neki, azt is mondta, hogy nem boldog es nem ertem őt. De azt is mondta, hogy igy meg senkit sem szeretett. Aztan egyik nap, egyik pillantrol a masikra szakitott.

Azota latom messengeren, hogy szinte egesz nap online, van hogy hajnal 2ig. (En arra gondolok, hogy valami pasival beszelget)

Egyszer elmentem hozza, hogy beszeljunk, de akkor nagyon lekezeloen beszelt velem, mint egy darab sz@rral.

Van eselyem meg, vagy ennyi volt?

2023. ápr. 7. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennyi volt.
2023. ápr. 7. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Sztem is más van a képben. Majd visszamegy ríni hogy fogad vissza mint egy kutya.
2023. ápr. 7. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért is fogadnád vissza, hogyha úgy érezte nem szereted?
2023. ápr. 7. 14:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Szeretem őt
2023. ápr. 7. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerinted őt érdekli ez a tény? Szerintem nem. Nemhiába szakított:

"Semmi sem volt jo neki, azt is mondta, hogy nem boldog es nem ertem őt. De azt is mondta, hogy igy meg senkit sem szeretett. Aztan egyik nap, egyik pillantrol a masikra szakitott."

2023. ápr. 7. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ennek gatya, max pótléknak leszel jó ha nem jön össze a másik
2023. ápr. 7. 16:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Jah jah vagom:)
2023. ápr. 7. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!