Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő mire nem faj már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő mire nem faj már ennyire ?

Figyelt kérdés
Az első szerelmem ez a fiú 3 hete szakított velem mert szerinte sok volt a vita de a távolság miatt meg az èn fèlelmeim miatt .A szakitas utan egyszer meg találkozzunk a vègèn össze borultunk ölellezdtünk ès megcsókoltuk egymas arrol beszeltünk hogy mi lenne ha megis csak meg találkoznank es ujra kezdenenk aprankent .utána ra ket napra irta hogy nem biztos hogy menne neki .Èn irtam neki hogy gondoljon el hogy egy èlet egymas nèlkül vagy egy közös kezdet . Aztán arra azt irta szerinte nem menne neki .Nagyon hianyzik nekem nem tudom mit tegyek nem merem keresni mert felek meg jobban fájna .De nem tudom mikor utoljara szemelyesen talalkoztunk azt mondta hianyzok en is neki meg hogy szeret meg
2023. ápr. 5. 07:44
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Ha szeretne, nem szakított volna.

Ez ennyire egyszerű.

Ne keresd, idővel jobb lesz majd.

Így, hogy távolság is van köztetek, nem fogtok össze futni, hamarabb tulleszel rajta.

2023. ápr. 5. 07:45
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Mar masodik kerdesedet irod ki rola. Elhiszem, hogy rossz, de nem tudunk ujat irni.
2023. ápr. 5. 07:56
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Elsőt mindig nehezen engedi el az ember. Mindenesetre, ha rossz is, ne keresd. nincs értelme.
2023. ápr. 5. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne kapaszkodj ebbe a reménybe, hiba volt a végén az összeborulás+kétely, így csak sokkal tovább fog fájni.

Valószínűleg amiatt mondott szépeket, mert nem volt jó téged összetörve sírni látni.

A helyedben nem reménykednék, ha tényleg akarna téged, most is ott lenne melletted.

2023. ápr. 5. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!