Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármikor elhagyna?
Figyelt kérdés
Én: - Te nem félsz attól hogy megtetszik más, akár a neten, akár élőben?
Barátom: - Ez tudat alatti, ilyenek előfordulnak, nem lehet ellene mit tenni.
Én: - Miért, neked az együtt töltött 5 év nem számít?
Barátom: - Dehogynem
Azon agyalok hogy simán elhagyna? Tegnap azt mondta velem képzeli a jövőjét.
22/L 27/F
2023. ápr. 1. 23:43
2/10 anonim válasza:
Attól, hogy megtetszik neki valaki más még nem hagy el... Ez még nem jelenti, hogy az első fellángolás után tovább is lép. Nem hinném, hogy Nálad nem fordul elő majd ilyen.
3/10 anonim válasza:
Előzd meg és hagyd el Te, keress egy komolyabb srácit aku mellett nem kell félned ilyentől.
5/10 Noren1989 válasza:
Szerintem is felesleges, döglött ez a gyerekszerelem, ahogy làtom.
7/10 anonim válasza:
Jó korán kezditek a férfiak basztatását, ti nők...
Aztán ha ott maradtok, akkor megy a sírás. Nektek ugye nem tetszik meg más pasi? ugye nem? Ti totál csak arra tudtok nézni,akitek van,igaz?
Pont olyan vagy,mint a volt nejem. Engem faggatott,közben már két hónapja félrekúrt.De mikor beadtam a válást,akkor bömbölt,mert nem tudta mi lesz vele.
Szánalmas pojácák vagytok.
8/10 anonim válasza:
Ezért ment félre mert egy gyökér vagy
9/10 anonim válasza:
Ha rajta múlna, akkor nem hagyna el, de mivel nem tudja mit hoz a jövő nem hulyít. Ennyi röviden.
10/10 anonim válasza:
Pont az ilyen idióta kombinálás miatt fog majd elhagyni, teljesen jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!