Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Sajnos 2 napja lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak, de még most se vagyok 100% ban biztos hogy jól döntöttem-e. A kapcsolatunk elején 3 évig együtt laktunk (már az se volt valami fényes), de munka miatt elköltöztem és innentől kezdődtek a problémák nagy része. Többször is volt olyan hogy 4 napig egyáltalán nem jelentkezett se telefonra se írásra. Megbeszéltük, megbocsátottam. Megismerkedet egy sráccal a baráti társasága által és a kérdezesem nelkül elment vele kettesbe talalkozni. (Már a kapcsolat elején leszögeztem hogy nekem nem fér bele ha mas fiúkkal találkozik kettesben. Nem hiszek a fiú lány barátságban.). Ezt is megbeszéltük mondta hogy sajnálja és nem fog többet ilyet tenni. Rá 2 hónappal megint rairt a srác hogy talalkozzanak ezt el is mondta nekem de mondtam neki ha elmegy vele kettesbe akkor azzal nagyon megbánt. Mondta nem fog vele. Most 2 napja derült ki hogy talalkoztak ketten ráadásul a barátnőm hivta, eszebe se volt hogy mar 3x mondtam ezzel nagyon megbánt és amikor rákérdeztem hazudott a találkozásról. Teljesen figyelmenkívűl hagyta az érzéseimet és a kérésemet + hazudott, nem tartotta be a szavát igy szakitottam. Szerintetek jó döntés volt?
2023. febr. 26. 14:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Én 27 a volt barátnőm pedig 23
2023. febr. 26. 14:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Távkapcsolat 2 évig tartott. Eleinte hetente találkoztunk de egy év múlva ebből lett havonta 1
2023. febr. 26. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól döntöttél, már nem akar veled lenni, emellett becsapott, hazudott. Ezk után mi a kérdés?
2023. febr. 26. 15:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak félek, hogy velem van a probléma mert ez már a 3. barátnőm ami egy másik srác miatt ment tönkre...Létezik olyan lány egyáltalán aki nem hisz a fiú lány barátságban?
2023. febr. 26. 15:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Meg minden mást meg tudtunk beszélni csak ezt nem..valamiért
2023. febr. 26. 15:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem értem, mindent megadtam neki és inkább egy random csavot valaszt akit ismer fél éve. Ha nem hazudott volna megbocsátottam volna de így... hogy fogok ezek után hinni neki?
2023. febr. 26. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!