Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem éreztem eddig egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem éreztem eddig egy nő iránt se semmit, nem voltam szerelmes, simán ott hagytam őket. Miért vagyok ilyen érzéketlen?

Figyelt kérdés

2023. febr. 16. 18:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nehogy elhidd, hogy nincs érzelmi intelligenciád... Sokan nem képesek a szerelem vagy mély szeretet érzésére, közben más érzelmek megélésére igen. Enenk sokszor bonyolult előzményei vannak. Ha ez téged zavar, akkor fordulj egy pszichológushoz, aki segít megtalálni az okokat, és változni ezen a téren, ha szeretnél. Ha ez téged nem zavar és jó így, akkor nem kötelező fejlődni. De ismétlem, ez nem azt jelenti, hogy nincs érzelmi intelligenciád. Ha szoktál mások iránt empátiát érezni, ha képes vagy kontrollálni az érzelmeidet, ha bizonyos helyzetekben meg tudod őket élni, akkor biztos hogy nem 0 az érzelmi intelligenciád (és senkire nem is mondunk ilyet, főleg olyanra nem, akit nem ismerünk, mert ez iszonyú kártékony).
2023. febr. 21. 13:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!